Брат аз съм 11,помня 8 клас като вчера,влязох в ново училище не познавах абсолютно никой ,но знаех едно,Трябва да впечетля учителите не ми пукаше на каква цена,мазнех се много а всички мразят хората дет са мазнят,ама спечелих доверието на даскалката по български и на първия час в който имаше дневник ми писа 6,целия клас ме гледаха супер странно,Ще създадеш много нови приятели,ако пушиш цигари,шото в междучасията всеки пуши навън (поне при нас) Но знай че 90 % от приятелите ти в даскало ще са само за приказка,аз от даскало имам само 2ма истински и те са от съседния клас,от моя клас се имам с тях колкото са по контролно ,щото съм добър по английски и им помагам а те на мен по математика,Общо взето няма страшно ,звучи страшно но не е ще видиш във Вторник,но пак ти казвам гледай учителите да те харесат аверите след 12 клас половината няма да те помнят !!! Важното е да не се доверяваш на никой ,аз се доверих на двама трима (нови приятели) '' и после ме издъниха чух си думите зад гърба ми ,както и да е успех !!!