- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уголемяване на пениса

Уголемяване на пениса
 Уголемяване на пениса
				Та така въпроса ми е прост някои ползвал ли е някакви хапчета,лепенки или каквито и да е продукти за уголемяване на члена? Един приятел сподели, че е поръчал някакви лепенки някой ползвал ли е такива продукти и работят ли?

Някои ако е пробвал да си сподели опита важно е
Да и на мен ми е много интересно някои пробвал ли е такива продукти и кои работят
Един приятел беше пробвал някаква опаковка само за тест и каза, че работят ама незнам какви са били. Ако някои знае да пише и аз искам да знам.

Сега ще си направиш трети профил и ще напишеш кои са имената

Не знам за лепенки, ама ти определено страдаш от раздвоение на личността
Искам да ти споделя,че има такива лепенки! Отначало не вярвах,но след като пробвах останах изумен!
Даже имам допълнителни бройки ако имаш интерес , самите лепенки приличат на скоч тиксо ,ама не са скоч тиксо!
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Хаха ееее с лепенки ли вече почнахте да си докарвате малките пишленца ?

Не не страдам от раздвоение на личноста просто в тоя шибан сайт има 20 потребителя който влизат за да се заяждат. Питам някои знае ли ако знае да отговаря а не да се ебава

Я кажи как работят и за колко време
И ко лепиш си лепенката на патката и тя расте? Сериозно ти тва как си го представяш ?

Да, верно. Дали има лепенки за мускули, хмм

Ми както има стероиди за мускули така е възможно да има примерно хапчета за пенис сега аз не питам точно за лепенките за всички такива продукти. И има ли някакъв начин за уголемяване или не
Хахахха навиваш викаИ ко викаш - 5 дена не си миеш патката ли ? Бахти болните

Ами Male edge някои ползвал ли е
Внимавайте какво си поръчвате по интернет. Един приятел си поръча уголемител за пенис. И получи.... ЛУПА!!!
Циркът свърши.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!