Така нека започна от начало. Миналата учебна година влязох в гимназия и както знаете нов клас и нови хора. Имаше едно момче с което станахме много близки. Прибирахме се заедно и си говорихме. В началото си мислех че е пълен идиот , но постепенно той ме убеди в обратното. След около 3 месеца нещата станаха така че тръгнахме. И така 3 месеца много се обичахме, и в един момент той започна да се държи тъпо отдалечихме се. И го попитах защо се получава така той ми отговори че ме харесва повече като просто приятелка, а не гадже. Тогава реших,че е по добре да се разделим. След като говорих с най-добрата ни приятелка тогава разбрах че за много неща ме е лъгал... И му казах, че не искам да сме дори приятели. В крайна сметка се оказа, че е искал нещо от мен , което не съм готова да направя. След това започна да лъже защо сме се разделили и да упражнява психически тормоз в училище. Не само над мен а и хората около мен. Как да го спра поне тази година ,защото няма да издържа психически.
Какво ти пука? Ако слуховете не са верни, едва ли има от какво да се притесняваш. Вярно е, че хората вярват на всичко, което чуят, но това си е техен проблем. Важното е,че най-близките ти хора са до теб и те познават достатъчно добре, за да предценят кое е истина и кое не. И аз съм била в такава ситуация с лъжливото бившо гадже, но не съм обръщала внимание и не ми е пукало.