.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Question Може ли някой да ми хакне лаптопа от друг лаптоп

Ot izvestno vreme mi se zapametiavat razni klipove vuv youtube koito ne sum gledala i mi pishe che sum gi gledala. Kato proverih istoriata na youtube vidqh che nqkoi e gledal ot laptopa mi razni tupi klipove. Ogato proverih istoriata na kompiutura ne mi pishe che sa gledani. Laptoput mi ima parola i NIKOII ne q znae taka che ne moje nqkoii prosto da si otvori laptopa i da pochne da gleda klipcheta. Moje li nqkoi da mi hakne laptopa ot drug laptop?

Мега фен
    има два вероятни варианта, някой по някакъв начин да е ползвал твоя лаптоп, например брат, сестра, баща, майка, или др. роднина, а ако си го носила в училище, тогава някой от твоите съученици, след което да е изтрил историята на браузъра (ако имаш и друг браузър, провери и неговата история в случай че все още не си), другият вариант е някой да ти знае паролата в youtube, и да ти е влизал в профила и да е гледал разни клипове от твоя профил

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Може би си го оставила включен и някой от семейството е ползвал ютюба. Иначе кой ще печели от тлва да ти го хакне???

Okaza se che poneje sestra mi e na kompa a az na laptopa i polzvame edin i susht internet nqkak tova koeto gleda tq se zapomnq na laptopa mi i obratnoto.

Мега фен
    все пак е странно - по принцип не би трябвало да е така

Banned
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    все пак е странно - по принцип не би трябвало да е така
    И кое му е странното, ако е влязла в профила си от компютъра и после е забравила да излезе?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    И кое му е странното, ако е влязла в профила си от компютъра и после е забравила да излезе?
    момичето казва, че ползват един и същи интернет със сестра и на два отделни компютъра, а не е нормално активността на сестра и, която работи от другия, да се отразява на нейния, защото в първия пост тя казва, че в историята на нейния профил в youtube имало клипове, които тя не е гледала, и в историята на браузъра не откривала следи от такава активност, после каза, че някак си активността на сестра и от другия компютър се отразявало на нейния...

Супер фен Аватара на nexttt
    момичето казва, че ползват един и същи интернет със сестра и на два отделни компютъра, а не е нормално активността на сестра и, която работи от другия, да се отразява на нейния, защото в първия пост тя казва, че в историята на нейния профил в youtube имало клипове, които тя не е гледала, и в историята на браузъра не откривала следи от такава активност, после каза, че някак си активността на сестра и от другия компютър се отразявало на нейния...
    Според мен,ползват един и същ акаунт в youtube.Toва може би е имала и предвид,друг вариант просто няма.

Banned
    Хаххааха, пиши още в тоя раздел и няма да е нужно да гледам комедии, за да се смея.

Мега фен
    Хаххааха, пиши още в тоя раздел и няма да е нужно да гледам комедии, за да се смея.
    смешкото си ти, казваш, че ти е смешно без да има видима причина?!, да не си ял много смях?!

Banned
    смешкото си ти, казваш, че ти е смешно без да има видима причина?!, да не си ял много смях?!
    Аз ако трябваше да обяснявам на всеки, на който се смея по каква причина ми е смешно, то трябваше по цял ден да обяснявам. Всичко, което си написал, цялото ти изказване е голям смях.
    ПП - пиши повече в раздел "Любов", за да могат и други хора да се забавляват.

Мега фен
    Аз ако трябваше да обяснявам на всеки, на който се смея по каква причина ми е смешно, то трябваше по цял ден да обяснявам. Всичко, което си написал, цялото ти изказване е голям смях.
    ПП - пиши повече в раздел "Любов", за да могат и други хора да се забавляват.
    то си личи, че просто нямаш никакво обяснение, и затова и не даваш такова

Banned
    то си личи, че просто нямаш никакво обяснение, и затова и не даваш такова
    Дори няма и да се опитвам да обяснявам нещо, на което знае отговора почти всяко 10 годишно дете. Тук съм, за да се забавлявам на тъпизмите на тъпунгерите, а над 90 % от написаното тук са пълни простотии.
    Последно редактирано от fuckdotnet : 09-18-2015 на 19:17

Мега фен
    Дори няма и да се опитвам да обяснявам нещо, на което знае отговора почти всяко 10 годишно дете. Тук съм, за да се забавлявам на тъпизмите на тъпунгерите, а над 90 % от написаното тук са пълни простотии.
    разправяй го на баба си, ако въобще и тя ти повярва

Banned
    разправяй го на баба си, ако въобще и тя ти повярва
    Баба ми може и да схване, дори баба ти може да схване, за разлика от теб.

spored men e super stranno zashtoto i ot tela polzvam tozi internet i ne stava nishto podobno

Според мен,ползват един и същ акаунт в youtube.Toва може би е имала и предвид,друг вариант просто няма

ne polzvame edin i susht akaunt tq dori nqma akaunt

Мега фен
    Баба ми може и да схване, дори баба ти може да схване, за разлика от теб.
    на баба момчето, за малко да ти повярвам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Witch1407 Виж мнението
    Okaza se che poneje sestra mi e na kompa a az na laptopa i polzvame edin i susht internet nqkak tova koeto gleda tq se zapomnq na laptopa mi i obratnoto.
    Това няма как да стане.

I az taka misleh dokato ne mi se sluchi

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Witch1407 Виж мнението
    I az taka misleh dokato ne mi se sluchi
    Утре като ти се появят голите снимки в нета
    ще кажеш, че не е възможно
    защото никога не си се снимала

mislish che si izmislqm sichko shtot nqmam ko da praq li

Мега фен
    Обяснява ти се на български език, че няма как да стане, а ако не си достатъчно хубава е нормално като ти е скучно да пишеш тъпотии, иначе щеше да се снимаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си