- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- КАК ДА ПРЕМАХНА ОГРОМНИТЕ СИ БУЗИ?
iskam buzite mi i liceto i kato cqlo da otslabne za6toto mislq 4e debelite buzi me zagrozqvat. pls ako nqkoi znae kak da gi mahna da kaje![]()
Ами опитай се да отслабнеш изцяло. Как си представяш да си махнеш бузите?
Упражнения за бузи нямаКато отслабнеш изцяло, ще се стопят и бузките...
ем пластична операция![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Една приятелка имаше същия проблем ... трябва наитина да отслабнеш, при нея имаше ефект,но след празниците като си похапна здравичко пак и се паказваха бузките![]()
аааа и аз искам да махна мойте![]()
aко тва на снимката си ти на4и не ти тряя да отслабва6Първоначално написано от koman
АМА.........долните или горните бузки???....![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много уместен въпрос ....!!! \Първоначално написано от namina
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз пък искам да имам бузи,щот лицето ми е мн слабу..кажете ми как да имам?? ама ми казаха че така ми е добре сега е модерно да си с слабо лице и голяма коса. и да си еМо :P така че аз ще ставам емо
Sinan Sakic rulzzz
am az imah buzki no kakto ima gimnastika za ryce , kraka i t.n ima i za buzi dyvchi poveche dyvka (da e po golqma) ili gumena prychka XD . az taka mahnah moite shtom pochustvash che te boli cheneto stava XD
Otrazi si mesat of basati I so ki isias
d
Отслабни като за начало, наистина ще помогне или пък повтаряй буквите У и Х силно, бях чел някъде че това е упражнение за бузи.
Не се знае дали ще премахнеш бузите си с отслабване..според мен зависи и от формата на лицето ти..на сестра ми е кръгло и има големи бузи,а моето е продълговато и ги нямам.
Премахват се, но не докрай. Аз също имам бузки. Погледни го от добрата страна. Ако си момче изглежда "Мутренско"![]()
I az imam sushtiq problem. Slab sum no liceto mi e s golemi buzi.Neznam zashto e taka.Ako otslabna poveche na nishto nqma da zaprilisham.I ot mnogo vreme mi e mnogo nekomfortno chak mi e neudobno kogato nqkoi me pogledne v ochite ili az nego.Molq pomognete