Здравейте пише ви момиче на 19 години. Понеже съм адски нервен човек и не искам да прибягвам към нещо по-силно, реших да пробвам да пия невробекс. Искам да попитам тези от вас, които са го пили дали е ефикасно и голям ли е ефекта им, веднага ли като започнеш да ги пиеш се усеща ефекта и колко време продължава след като ги спреш. Има ли значение на коя марка са и какво мислите за тези на актавис. Проблема ми с нервите идва от ОКР постоянно главата ми е заета с нещо, не мога да се освобадя от тези негативни мисли и просто ме побъркват!!!!!!! И все си мисля, че ако пия нещо за успокоение ще е по-добре. Пила съм мента, глог и валериан - няма ефект. Знам, че има специални лекарства за ОКР но съм решила, че няма да ги пия, защото съм чела какво ли не за тях. При психолози не смятам да ходя, защото нямам нужните стедства. Ако невробекса не помага може ли да ми препоръчате някакви успокоителни, които са без рецепта и могат да се пият поне 1 месец и дали ще ми помогнат поне малко за негативните мисли, дори и решението да е временно. Моля ви дайте ми някакви съвети, защото не издържам повече така!!!!!