.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ridley Виж мнението
    Здравейте.
    Така ще се опитам да го обясня възможно най - цензурирано. На 18 съм и съм имал проблеми преди но този не изчезва, а не искам да опирам до разни доктори.
    От цензуриран въпрос и описание, най-много да получиш цензуриран отговор ! Като отидеш на лекар, а то ще ти се наложи не 100% а 1000%, обяснявай директно, щото иначе съм забелязал, че се изнервят .
    Сексът е донякъде затруднен, а за мастурбация абсурд.
    Ти ако не можеш да мастурбираш, как си правил секс?
    От време на време сякаш ми се бели кожата и при ерекция сякаш се къса и се отварат малки рани. Появяват се на тази част от кожата която покрива главата(foreskin). Даже понякога сякаж кожата се бели.
    Не съм лекар и не съм го видял, но звучи като фимоза... тежка!
    Другия проблем ми е ципата която свързва кожата и главата мисля че frenulum се нарича. Нема нема и и там се появят рани които седят с дни. Тогава дори до ерекция не мога да стигна.
    МНОГО къс френулум или frenulum breve! И аз го имам в лека форма, придърпва ми главичката надолу при забелване, но никога не ме е боляло и никога не съм имал разкъсвания! Скоро обмислям да отида да ми оперират френулума - френулопластика или френулотомия, зависи кое е по-подходящо за моя случай. Фимоза нямам и не искам обрязване и не се налага.
    Моля някакви съвети освен доктори
    Без доктори няма да минеш брат! Твоят кур в това състояние дето описваш, дори за пикаене не става, какво остава за нещо повече! Вероятно ще се наложи да те обрежат.

Не се засягай, просто ти казвам нещата директно! Отиди на лекар!
    Последно редактирано от Грозния : 09-20-2015 на 00:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си