- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
- мускулна треска
- 3 часа преподаване
- мисля да продължа с 2 чаши вино и да напиша няколко служебни имейла, най-добре влизат като тегля няколко псувни.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Как не са се сетили застраховка на гърди да пуснат, идеята за клипа щеше да е интересна.
Перфектно!!! :3 Няма пък да си ходи, утре няма да го пусна пък! Няма! Много ми е в(л)ажно да остане тук! :ддд
И има много як сняг, омг! Да седиш и да си го гледаш от прозореца и да си пийваш нещо топло е! Абсолютна приказка просто! Много ми е кеф.
Само където тъпите резултати още ги няма, дейба тъпия уни...
Сори за дабъл поста ама...
Страхотно е! Направо няма такава красота! Обожавам когато снега е тихичък, вали нежно и на парцали. Плюс е, че не е и такъв студ чак. След малко звъня да го чуя как е и пътува ли. Вече ми липсва да се радваме като 5 годишни на снега! Тооооолкова е яко... <3 Зимна, снежна, гадна тварТ. <3
Номи, къде/какво преподаваш ^^
Минавам само да кажа, че съм огромен карък и ми писна.
утттррррро
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Трябва да спя, а не мога. Като си легна и почвам да размишлявам над работи които ме натоварват и немога да заспя. Ставам 2-ри път вече. Натоварват ме най-близките около мен хора и скоро ще спра да контактувам с всички дразнители. Мразя драмата, мразя дъжда и мразя когато съм гладен!
Още два дни!![]()
Цял ден нищо не мога да свърша....само мисля за сънят,който сънувах миналата вечер о.0 I'm fucked up
Предусещам как няма да мога да го забравя доста дълго време.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
всички факани стави ме болят, майка му деба
колене, глезени, тазобедрени, кръста, горната част на гърба, раменете, китките, дори скапаната челюст ме боли от едната страна :Д
кур за студа
обожавам да се разхождам из нощна снежна София, без да чувам мьекане наляво-надясно <3
даже за няколко часа забравих, че съм в сесия. чудничко ми беше.
от София съм, а не бях стъпвала там до преди 1 година...за огромно съжаление една от сградите на факултета ми се намира там и ми се налага доста често да се "разхождам".
и да чуваш нещо от сорта на: "чуйек, напрао са убихми НА тоя котан"
е..винаги е хубаво да си имаш някой за компания, ама нещо днес всеки го мързеше. та...да, сама![]()
Радвам се, че понеделник мина, сега остава сряда..
"Приятна изненада" след дълъг ден, но донякъде е по-добре така.