- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Късметлийки са, само с тях май не си спал и само за тях знаем, другите по няква причина не се "хвалят"
Никъде не съм написал оригинал, за съвсем друго говорех, но ако ти пратя снимка на моите гърди, сигурно и мен ще излезе, че си ме виждал някъде.
Станах твърде рано днес![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Уважение имам към нормалните. Към долните курви с двойни стандарти, тъпи, противни, манипулативни малки лайна и прости не.
Ако пред мен застане силна, оправна, интелигентна жена, естествено, че ще я уважавам.
Ама към нек'во леке с путка и празна глава, никога.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-20-2015 на 12:06
Dr. Gregory House
Добър психологически профил ;д жалко, че не ме познаваш и не е дори близко до остината.![]()
Dr. Gregory House
Ами, да осъзнаеш нещо
Кофти е защото не ти харесва, но е облекчаващо, защото поне няма да имаш очаквания и после да се разочароваш 1000 пъти.
И искам да кажа само, че анархи е такава отрепка, че ако му бях майка щях да се отрека от него. Щеше и да ме е срам де, че съм възпитала такова същество.
Не знам как живееш със себе си, наистина.
//знам, че се чувстваш длъжен да ми отговориш, но няма смисъл
А ти защо се чувстваш длъжна да си отваряш грозната мутричка? ;д
Наистина не знам защо си мислите, че ми пука какво мислите за мен спрямо държанието ми тук във форума, когато то няма нито капка (смисъл простащината поне) с това в истинския живот ;д
Ако бяхте поне малко важни за мен щях да се държа добре и възпитано с вас, аз просто ви троля ;д
Иии, да поствам гола снимка на съфорумка постната във фейсбук ;д лел съч драма мъч лол.
Проблема ви тука плиткоумци е, че вие правите от мухата слон ;д ако никой не беше обърнал внимание на ОЧЕВАДНАТА провокация (иначе щях да я поставя в линк, не на снимка) вече щеше да е друга страница и никой нямаше да говори за това ;д
Ох, ма сте толкова предвидими и лесно маниполируеми. ;д
А относно майка ми, тя самата знае, че съм джентълмен с жени, които го заслужават.Винаги мога да се държа мило, добре, възпитано с уважение и да съм кавалер.
Въпроса е, че тука не е истинския живот и вземете се осъзнайте, в моменте вие/ние - всички тука, сме просто аватари и думички на стойност точно 0, естествено, че нямам предпоставка да се държа добре с вас, а и прибави щипката "влизам тук за да се гавря".
За това и хората, които познавам в истинския живот и влизат тук (всъщност са доста) знаят, че тук само се ебавам и не ми обръщат внимание.
Тесногръдите като теб обаче, все много им знае устата. Лапетия.
Dr. Gregory House
И какво постигна с това си действие и обидите към нежната половина на форума?
Очудих се, че не ги покани на бой 1в1, както обикновено правиш/еше.. А и наричайки всички лапета, дето посмяват да ти кажат що за утрепка си, те прави още по-голяма утрепка..
То всеки може да се държи мило и добре с момичетата, но това не означава, че всички го правят. Утрепка.
Еми не мога да се сдържа, чак малко ме е яд на себе си.
Не ти прави чест да унижаваш някого, с когото си делил един креват и сте били инловчи. Да, снимката може да не е била в личния ти архив (въпреки че столкнах в страницата и не я виждам, може ли директен линк към страницата, за да се уверя, че е от там или просто е поредната измекярщина от твоя страна?), но това е бившата ти (ако е тя), недостойно е да дойдеш и да я пльоснеш тук, мамка му. Говори лошо за теб най-вече като човек, интригантско е и напомняш на недоебана, злобна и комплексирана лелка, която се чуди как да завърти поредната интрижка на дребно. А за нея - хората допускат грешки, не може да ги съдим доживот за тях; като си малък и наивен, можеш да сгрешиш много и да се довериш на грешния човек.
И аз ще заключа като Ewok, не ми отговаряй, няма смисъл.
Момичета, не искам да ви разочаровам, но току-що изгубихте ценно време, обяснявайки на този индивид неща, които не е способен да осъзнае. Мисля, че е време да се научите, че когато анар4и пише нещо тук единственото, с което трябва да му отвръщате, е искрено съжаление или смях до сълзи.
Измекяр е баща ти бе боклук. https://www.facebook.com/84522651226...type=3&theater
Последно редактирано от AnarchyBoy : 11-20-2015 на 13:37
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Айде да се закачаме и псуваме де.![]()
Няма ви, а аз имам още 20 свободни минути.
#Kогатосипродуктивен.
Dr. Gregory House
Анарчо анарчо освен простащина друго не показваш
Малък си още да го правиш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.