- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
щастлива съм, когато съм със семейството си <3
да, добре се чувствам..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сега и на теб ли очакваш да пиша по 5 реда?
Нямам кво повече да кажа, просто е смешен със злобата си към доста хора. И достоен за съжаление.
Тоз Цецо голяма работа бе, пак запали форума. Тоя път не можахте да го ядосате дори, значи той е победителя ;/, макар и баннат ;д.
хехехе ма парадо ти тука за това ли си била бе :д ясноу, аз ако знаех отначалото че те сърби щеше друго да е ;/
и аз не мога да разбера кво ми говориш като изоставена либовница, кво ли не правел един игнор, понеже знам че не си разработена горко му на първия ти като те остави, после ше има 2 месеца да му пукаш гумите и да му чупиш чистачките
иначе само тебе харесвам, бих ти дал морковче, знам че на чифтокопитните им е любимо ;}
иначе виж антракс може да те вземе, като няма други желаещи :/
все пак прасетата ядат квото им сложиш а не квото си поискат, то иначе щеше да стане една анархия
и на мене ми мина през акъла, ама ти онази видя ли я ква беше, малко си приличаха като че ли
по късите белите кълки я познах
и това че звездичките на зърната заемаха половината тяло също накланя везната
И все пак ако туй не е била нито лиланда нито парадото и ако някой си я познае тази Пепеляшка да казва :д
Тъжно ми е, усещам, че сякаш нещо се случва и ще се случи. Може би напразно си хабя нервите и много натежавам на моменти. Дано да е само период, който идва към своя край и хармонията се вързвърне, че ми е ташкън вече.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Той има цицовизионна памет
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
След лекциите днес никак не бях добре - можех да помета някого със все покъщнина от бяс, но после излезе, че няма да ходим утре и ми се избистри. Нахраних се, наспах се, налафих се с баща ми и аверката, само един човек ми липсва... И щях да се виждам с един боклик, че от две-три седмици все ще излизаме да бирим и все се сбъркват плановете.
Ся си слушам музиката и ми е супер. Само ми се набива шоколадец ама... ме мързи да сляза. :ддд Ако някой прояви желание да ми купи оня якия от Лидл, нямам НИЩО против, абсолютно нищо.
А, и бтв имам покана да гледам „мача на годината“ с един познат и компанията му. Аз и футбол = магаре и космос. :дд
Ужс, как може да сте такива филмари, ве?! :дд Точно ви четох булшитите и малко си повърнах в устата.
една шибана книга и призмата, с която УСЕЩАМ се промени буквално за секунди, минути, часове, докато поглъщах без да спирам този еретичен за ума ми текст. някак бях свикнала с битуването си досега и буквално допреди минути, когато настъпи този катарзис, бях... нормална. и сега ми е трудно да материализирам в текст начинът, по който се чувствам. нещо в мен се пречупи; промени и знам, че никога повече няма да е същото. а не искам да е така. сякаш прогледнах, но тази светлина ме заслепява и ми харесваше повече, когато бях без очила. иска ми се да имаше нещо, за което да се хвана...
Рънърчо, пожелавам ти да си дори наполовина толкова смел с мацките в реалния живот, ама да го канализираш в правилната посока, защото е очевидно, че този подход няма да ти свърши работа. Но не вярвам да се случи.
Чувствам се супер.. видяхме се с компанията, и навън случайно видях толкова познати и най-вече с нея се видяхме, прегърнахме се, поговорихме си и така.. Това беше сигурно най-позитивният/ната ми ден/вечер от началото на месеца.
до сега не бях предполагал че това си е дефакто сайт за запознанства
иначе не знам кво искаш да кажеш но не се старая, с която си паснем си пасваме, не всички можем да сме като тебе и да сваляме звезди и да целуваме крака, това си е цяло изкуство
а на тебе нищо не ти обещавам
но ако си все още под русенска протекция получаваш още малко имунитет
Рънърчо, жесток си, браточка. Добре ги мъдриш, евала.
![]()