.
Затворена тема
Страница 59 от 145 ПървиПърви ... 94955565758596061626369109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 3621
    щастлива съм, когато съм със семейството си <3
    да, добре се чувствам..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на paradosou
    Сега и на теб ли очакваш да пиша по 5 реда?
    Нямам кво повече да кажа, просто е смешен със злобата си към доста хора. И достоен за съжаление.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехе, как тръгна да му се обясняваш, сякаш наистина има шанс да те видим там
    като дитенце ;д

Супер фен Аватара на corbV2
    Тоз Цецо голяма работа бе, пак запали форума. Тоя път не можахте да го ядосате дори, значи той е победителя ;/, макар и баннат ;д.

Мега фен Аватара на pandabear
    Завиждаш ли му? Недей. Още малко и ще го достигнеш.

Ти сериозно ли? Сдухла ;д.

гост-09
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Който иска да се види с купчина съфорумци тая зима в София може да се запише тука. От бая време не е има форомна дейба.

http://goo.gl/forms/rvMPWSjPwv
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%89%D0%B0!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    кое момиче от форума намираш за симпатично, точно, приятно и т.н?
    хехехе ма парадо ти тука за това ли си била бе :д ясноу, аз ако знаех отначалото че те сърби щеше друго да е ;/
    и аз не мога да разбера кво ми говориш като изоставена либовница, кво ли не правел един игнор, понеже знам че не си разработена горко му на първия ти като те остави, после ше има 2 месеца да му пукаш гумите и да му чупиш чистачките
    иначе само тебе харесвам, бих ти дал морковче, знам че на чифтокопитните им е любимо ;}
    иначе виж антракс може да те вземе, като няма други желаещи :/
    все пак прасетата ядат квото им сложиш а не квото си поискат, то иначе щеше да стане една анархия

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хехехе, как тръгна да му се обясняваш, сякаш наистина има шанс да те видим там
    и на мене ми мина през акъла, ама ти онази видя ли я ква беше, малко си приличаха като че ли
    по късите белите кълки я познах
    и това че звездичките на зърната заемаха половината тяло също накланя везната

И все пак ако туй не е била нито лиланда нито парадото и ако някой си я познае тази Пепеляшка да казва :д

Супер фен Аватара на leadyflame
    Тъжно ми е, усещам, че сякаш нещо се случва и ще се случи. Може би напразно си хабя нервите и много натежавам на моменти. Дано да е само период, който идва към своя край и хармонията се вързвърне, че ми е ташкън вече.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    иначе виж антракс може да те вземе, като няма други желаещи :/
    все пак прасетата ядат квото им сложиш а не квото си поискат, то иначе щеше да стане една анархия
    Ся, ако ми кажеш за чии ме намесваш в простотиите си, ще съм ти много благодарен.

Супер фен Аватара на paradosou
    (rofl) (rofl)

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Тоз Цецо голяма работа бе, пак запали форума. Тоя път не можахте да го ядосате дори, значи той е победителя ;/, макар и баннат ;д.
    Нали яде бан след мой доклад доволен съм
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    И все пак ако туй не е била нито лиланда нито парадото и ако някой си я познае тази Пепеляшка да казва :д
    Само анархи би разпознал жена по зърната, подобно има и при животните. Едно теле можеш да го пуснеш сред 10 000 крави и то пак ще намери вимето на майка си.
    При анархи е същия принцип - виждал е едни цици и ги помни, не е като да е виждал повече отблизо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Той има цицовизионна памет
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    След лекциите днес никак не бях добре - можех да помета някого със все покъщнина от бяс, но после излезе, че няма да ходим утре и ми се избистри. Нахраних се, наспах се, налафих се с баща ми и аверката, само един човек ми липсва... И щях да се виждам с един боклик, че от две-три седмици все ще излизаме да бирим и все се сбъркват плановете.
    Ся си слушам музиката и ми е супер. Само ми се набива шоколадец ама... ме мързи да сляза. :ддд Ако някой прояви желание да ми купи оня якия от Лидл, нямам НИЩО против, абсолютно нищо.

А, и бтв имам покана да гледам „мача на годината“ с един познат и компанията му. Аз и футбол = магаре и космос. :дд

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ся, ако ми кажеш за чии ме намесваш в простотиите си, ще съм ти много благодарен.
    ми нещо като задачка от 3ти клас ще се получи
    еми разбрахме че парадото си търсила мъже по форумите
    за тебе и анар4и е публична тайна че си търсите жените по форумите
    ма анарчи бил зает
    кой ше земе парадото?
    а ся де?

Мега фен Аватара на tori
    Ужс, как може да сте такива филмари, ве?! :дд Точно ви четох булшитите и малко си повърнах в устата.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    една шибана книга и призмата, с която УСЕЩАМ се промени буквално за секунди, минути, часове, докато поглъщах без да спирам този еретичен за ума ми текст. някак бях свикнала с битуването си досега и буквално допреди минути, когато настъпи този катарзис, бях... нормална. и сега ми е трудно да материализирам в текст начинът, по който се чувствам. нещо в мен се пречупи; промени и знам, че никога повече няма да е същото. а не искам да е така. сякаш прогледнах, но тази светлина ме заслепява и ми харесваше повече, когато бях без очила. иска ми се да имаше нещо, за което да се хвана...

Рънърчо, пожелавам ти да си дори наполовина толкова смел с мацките в реалния живот, ама да го канализираш в правилната посока, защото е очевидно, че този подход няма да ти свърши работа. Но не вярвам да се случи.

ми нещо като задачка от 3ти клас ще се получи
    еми разбрахме че парадото си търсила мъже по форумите
    за тебе и анар4и е публична тайна че си търсите жените по форумите
    ма анарчи бил зает
    кой ше земе парадото?
    а ся де?
    Гледай да не ме включваш повече в идиотските си задачки.

//На всичкото отгоре, ти е сбъркано условието.

Чувствам се супер.. видяхме се с компанията, и навън случайно видях толкова познати и най-вече с нея се видяхме, прегърнахме се, поговорихме си и така.. Това беше сигурно най-позитивният/ната ми ден/вечер от началото на месеца.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Рънърчо, пожелавам ти да си дори наполовина толкова смел с мацките в реалния живот, ама да го канализираш в правилната посока, защото е очевидно, че този подход няма да ти свърши работа. Но не вярвам да се случи.
    до сега не бях предполагал че това си е дефакто сайт за запознанства
    иначе не знам кво искаш да кажеш но не се старая, с която си паснем си пасваме, не всички можем да сме като тебе и да сваляме звезди и да целуваме крака, това си е цяло изкуство
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Гледай да не ме включваш повече в идиотските си задачки.

//На всичкото отгоре, ти е сбъркано условието.
    а на тебе нищо не ти обещавам
    но ако си все още под русенска протекция получаваш още малко имунитет

Хах, имунитет вика, смешката...

Мега фен Аватара на tori
    Стига се заяждахте един-друг, ве.

Рънърчо, жесток си, браточка. Добре ги мъдриш, евала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си