.
Затворена тема
Страница 76 от 145 ПървиПърви ... 266672737475767778798086126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 3621
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ако не навали достатъчно сняг, ш са гръмна. Откога чакам за това, а без бялото нещо я няма тръпката, уюта и чистотата, която прогаря белия ми дроб. Гледам навсякъде /май само давос не беше толкова зле/ бели писти и отстрани зелени тревички, кафява земя...омг. Това е няква пародия на зимните спортове. Травеститни условия. А ся са шибаните кръгове в шибаната дойчланд, където от година на година става по-зле. Ако зависеше от мен, щях да ги забраня там и да се провеждат във финландия и сибир. Може и швеция. Фалун 2014 <3. А, да. Разбира се и швейцария. Винаги са перфектни домакини. Мрън-мрън.

Та, не знам защо продължава да ме обърква и да ме кара да се чувствам виновна и лоша.

Днеска щяла да е еди къде, утре няма да е в града, другиден еди кво си.. ем квот такова, поне знам, че опитах всичко възможно и няма да го има това чувство "Ако бях направил така, какво ли щеше да стане...", явно няма да се получат нещата, така че гледаме напред и това да ми е обица на ухото..

Не се влиза във форума по празнично време, веднага може да ти се скапа настроението, всеки се оплаква

Прекрасно ми е, коледно, става за разходки, верно че няма сняг...
    Чудесни подаръци получих, а вие? Нека всеки се похвали и каже нещо положително.. Моляяя..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Дядо Коледа ми донесе фотоапарат! ^_^ С оптичното приближение мога да видя какво ядат комшиите...
    Снощи имахме запазена маса в един бар за четирима, а ние бяхме осем... Еми, събрахме се. Ама една приятелка се напи брутално и я взех у дома. Всичко е точно, живи сме. Интересното е само как аз бях трезвената, а го отнесох. Майка не спира да ми мрънка какви алкохолни петна сме... И да съм пияна, и да не съм, все конско. :/ Довечера ни чака още по-голяма разбивация, рано сутринта на другия ден пътувам и не знам как ще се става.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Чудесни подаръци получих, а вие?
    Разкажи и ти де :Д

Най-чудесния - бях си със семейството. С майка ми бяхме снежанки и купихме подаръци за всички.
    Сега мисля да правя коледни бисквити по рецепта на Naive, да купя нещо за децата на съквартиранта ми (2 от децата му и жена му са ни нагости), хм и .. вероятно да се чуя с ямайското "момче".

Утре си летя обратно. Със смесени чувства съм.

Шефката от предната работа ми предложи да се върна сега през март ( общо взето на каквато избера позиция - техническа, нетехническа ), но наистина искам малко приключения първо, не ми се обвързва дългосрочно отново. Хем ми е милно, че тя държи на мен ( и аз не познавам по-свестен и съвестен ръководител ), хем ми се работи нетехническа работа ( организация, процеси), хем обаче .. там, където съм сега, се чувствам свободна по един начин, по който никога не съм се чувствала тук, въпреки, че винаги си правя каквото знам.
    Там просто не съм близка с никого, имам си лично пространство, никой не ми се бърка, няма приятели, няма познати, няма драми и интриги, няма ангажименти. Толкова е ... свободно и ненатоварващо. + Нови хора всеки ден срещаш, не просто нови хора, ами нови хора, които като теб идват от всякъде, само дето историята им е с 20г. по-дълга от твоята ... за което нито на тях им пука, нито на теб. :Д

Ооо, омг, и да - за 40-60 евро летиш и се връщаш до италия (милано) , франция( бордо, лион, ница) за уикенда, това е по-евтино от вечер във син сити ( или две вечери в плаза).
    Последно редактирано от NomNomNom : 12-26-2015 на 09:30
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    На мен дядо Коледа ми донесе червен Грантс. Няма да се оплаквам, че исках едно вино, щот и тва е мега добър подарък, а и имам още две чаши от уискито. Чаши за вино (бяло, червено и пенливо) ще си купя по-натам. Довечера искам два литра кола и с нея да седнем да пием, щот за тва са аверите - да пиеш с тях.
    Дъртия ми донесе и един авер на годти, с когото 2-3 седмици не се бяхме виждали. <3 Пак не исках точно това, НО и той ми липсваше адски. Коледа става все по-коледна, даже застудя чалко тук. Нищо, че няма сняг.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Чудесни подаръци получих, а вие? Нека всеки се похвали и каже нещо положително.. Моляяя..
    Нищо не получих, но пък времето е страшно слънчево, става са учене. Всички са приритали за сняг, а за мен е ад ако е съчетан и с вятър.

Пфф, аз имам покани за Милано, ама кога? Имам и изпити да взимам..

Иначе за мен празниците са прекрасни, bond-вам със семейството, чувствам се близко до корените си, обожавам <3

Дядо Коледа ми донесе прекрасни неща, изброявам: книга на Платон, "Държавата", аз си я бях поискала,
    Шапка и ръкавици в много приятен цвят, лунен астро календар, декоративна свещ с украса
    От приятелката на татко, аромат, който исках.. Бях поласкана, че е запомнила. Elizabeth Arden, Green tea cucumber, парфюмна вода.

Но не толкова съм доволна от предметната част, просто обичам празниците и да се събирам с хората, които обичам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Честито Рождество Христово и от мен! : )
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Там просто не съм близка с никого, имам си лично пространство, никой не ми се бърка, няма приятели, няма познати, няма драми и интриги, няма ангажименти. Толкова е ... свободно и ненатоварващо.
    Това 1:1, макар че вече ми липсват някои неща и хора. В самолета лекичко се просълзих.

Отвори ми се една възможност за НГ, но се колебая доста, ще ми се събере прекалено мн път само за едната вечер и май няма смисъл. Ще видим.
    Скипвам на мен какво са ми подарили, много се трогнаха от това, което аз подарих, а това, естествено беше главното, което ме зарадва.
    Последно редактирано от therichbitch : 12-26-2015 на 14:48

Мега фен Аватара на tori
    Мале, нимоа, виждам черно от бяс! Една чаша вода няма да им дам, ако ги видя да умират! Избеснях просто, нимоа! Тая вечер ако не се напия от яд на чалга, друг път няма да е!

Пфф, аз имам покани за Милано, ама кога? Имам и изпити да взимам..

Там съм за НГ, ако решиш :Д

Направих бисквитите, иии ... защо никой никога не ми е казвал, че веждите се подстригват. Днес случайно го открих, много ги настригах, мн добре станаха , и питах майка ми и тя каза, че винаги си ги е стригала, чувствам се излъгана

Аа, и днес имах ситуация тип - "по дрехите посрещат".
    Влизам в бижутерски магазин, несресана, без грим, син суичер на баща ми, зелено долнище на майка ми, розови маратонки на майка ми ( ewok ме е виждала така хахах ) , в едната ръка пълна чанта била, в другата - голяма чанта т-маркет.

Имаше някакви 2ра - 3та възраст клиенти, и аз харесах два чифта обеци от витрината, като дойде моя ред - показах ги на собственика и той ги свали.
    Попита ме 2 пъти дали съм видяла колко струват, и след като успешно платих с карта, и си я прибрах, ме накара да я извадя пак с - надявам се, че не е проблем и ме гледа някакво странно, и аз - ами не е , лол - и сравняваше номера на картата нз колко време с бележката.

// веднъж пък с братовчедка ми, като отивахме към рокенрола, бяхме обули черни сцепени дънки с шипове ( имахме еднакви :д ), и с подобаващо облекло нагоре и грим :д и ни гледаха много лошо в градския траспорт, а в останалото време примерно като се умихвам на някакви хора, и те ми се усмихват - много съдим по дрехите.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Dagichka
    рядко вече влизам тук, но пък беше интересно на бъдни вечер да съм на умирачка и да ходя в спешното
    той ми е прекрасен, май съм влюбена и този път в човек, който заслужава наистина много
    въобще не ми е празнично, искам да приключи годината, да напусна работата и да почна новия семестър (съответно да си взема успешно сесията, което ще е тегавата част :д)
    и да, весели празници, съфорумчета

имам нужда от помощ, на 18 години съм и имам ужасно лошия навик да си гриза ноктите (основната причина за това забелязах, че е стреса,) не искам никой да съди с думи като '' на тия години какъв стрес би могла да имаш'' в крайна сметка не съм попаднала тук случайно пък и всеки с проблемите си, имам нужда от съвет, защото днес направих грешката да си изгриза нокътя на показалеца до степен - да остана без пластове и само розовата кожичка да се вижда, на вид - грозно, а що се отнася до здравето не знам как би могло да повлияе, моля за помощ как да се справя с това и дали ще израсне от само себе си..

да, определено ще намеря нещо с което да залича този навик, уплаших се достатъчно за да реша да спра окончателно, жалко, че трябваше да се стигне до тук по този начин. Проблемът ми сега е, този нокът, който буквално махнах не знам какво да го правя, на негово място сега е този тънък розов слой... не ме боли, но наистина се притесних.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от lina123 Виж мнението
    да, определено ще намеря нещо с което да залича този навик, уплаших се достатъчно за да реша да спра окончателно, жалко, че трябваше да се стигне до тук по този начин. Проблемът ми сега е, този нокът, който буквално махнах не знам какво да го правя, на негово място сега е този тънък розов слой... не ме боли, но наистина се притесних.
    то ше мине няма страшно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Имам нужда от помощ. На 18 години съм и имам този отвратителен навик да си гриза ноктите. Поразрових се и видях, че навсякъде пише, че е от стрес или скука. Понякога обаче си го правя направо несъзнателно, сякаш по default. Днес обаче прекалих, горния пласт на нокътя на показалеца ми беше побелял и буквално го махнах до степен - розовия пласт най-отдолу. Не искам да ме съдите, знам, че е лошо, но изградиш ли подобен навик е трудно да се откъснеш от него, въпреки, че се уплаших достатъчно след днешния случай и реших да спра окончателно, жалко, че трябваше да се стигне до тук за да взема това решение. Въпроса ми е какво да правя с този нокът, дали ще се оправи от само себе си, моля за отговори...

Цитирай Първоначално написано от lina123 Виж мнението
    Имам нужда от помощ. На 18 години съм и имам този отвратителен навик да си гриза ноктите. Поразрових се и видях, че навсякъде пише, че е от стрес или скука. Понякога обаче си го правя направо несъзнателно, сякаш по default. Днес обаче прекалих, горния пласт на нокътя на показалеца ми беше побелял и буквално го махнах до степен - розовия пласт най-отдолу. Не искам да ме съдите, знам, че е лошо, но изградиш ли подобен навик е трудно да се откъснеш от него, въпреки, че се уплаших достатъчно след днешния случай и реших да спра окончателно, жалко, че трябваше да се стигне до тук за да взема това решение. Въпроса ми е какво да правя с този нокът, дали ще се оправи от само себе си, моля за отговори...
    реших, че съм изтрила предишния отговор, понеже не ми излизаше, съжалявам, че го написах за 2ри път, но не ми дава да го премахна веднага

Супер фен
    няк'во яко ми е - ей така, без причина. Отдавна не ми е било яко без никаква причина, а всъщност ми е толкова добре, че чак реших да вляза и да ви информирам.

Дано и на вас ви е яко ))

Яко ни е ахахах
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    кое му е смешното .... :/

Мега фен Аватара на LoadRunner
    бахти на кво гадно нещо се натъкнах
    https://www.facebook.com/stefani877/photos
    аз всъщност реално, фактически, наистина не знаех че съществуват такива създания и досега все съм си мислел че е само поза за пред снимките ( колкото да направиш една две)
    ама тъй е, кой ме кара да следя пацо от биг брадър във фейса :/

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    кое му е смешното .... :/
    лолололо
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    Аз не съм се писала сериозно отдавна тук. Не изпитвам огромно желание и да го правя, но...
    Просто исках да ви пожелая да се обичате и усмихвате повече, и през новата година в тази тема да се разписвате само с позитивни неща

Супер фен
    https://www.youtube.com/watch?v=TmpXS8Qy6uw

след 10 години дали няма да е вашето дете ....

Мега фен Аватара на babity
    Еба си, зак'во един капут не се взе от някъде да ме излъже дет' се вика? Толко' ли много искам? Поредния дет' ми е като прочетен вестник и после 'що се дразня.... Ммммм, ако е модерно да повтаряш, че просто си нарцис - добре, ама бате, ти си си жив комплексар. Какво да те правя? Жалкото е, че ако не беше такъв бабаит, можеше и пак да го огрее.

Имам среща тая вечер. Ама понеже отдавна я чакам, вероятно нещо ще изникне. Пък аз цял ден само за т'ва седя и си мисля. Даже леко истерично си ровех из ебливия арсенал от гащи, а още нямам никакво известие от дуетния ми половин за довечера. 'Бе накрая може и аз да му звънна, то не може хем да не те занимават, хем да ти направят и евала. Леко е нелогично такова...

Споменах ли, че ми е превъзбудено. И в същото време искам да си паркирам гъза до... мъж и да си спинкам. Нищо, ако не стане пък, ще жулна един ракиджос и ще сънувам мръсотии довечера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си