- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Не знам дали искам да споделя как точно се чувствам. Винаги съм имала проблем с това и до днес не мислех, че има значение. Отвратителна сутрин. От тогава започна много, ама адски много да ме цепи глава и ... Мразя онези блесващи /мразя светлината/ моменти на истината след които се чувстваш като идиот и се питаш как си могъл да пропускаш това през цялото време. Не бях такава преди, мамка му. Иска ми се да беше различно.
Когати си в ситуацията мислиш по един начин, когато гледаш от страни изглежда съвсем различно. Наскоро имах такава ситуация кадето се мъчих да обедя един приятел колко е по различен откакто станаха едни работи, а той настояваше че нищо не се е променило. Това че разбираш грешката си е много по важно от това че си я пропуснала да забележеш преди. Живота учи, са казали хората.
Днес ми е нормално. Ще ходя на РД довечера, обаче най много да става драма. Снощи беше доста добре, бях на събиране с Мария Илиева. Като цяло не пя нищо особенно, ама се видях с хора с които не се бях виждал отдавна.
Болен съм от ден-два, боли ме глава, гърлото ме къса. И след вчерашното викане (пеене) сега още по зле... Ама беше зававно. Лошото е че сега трябва да намеря енергия да ида на зала. Днес ще правя гръб, любимата ми мусклна група!