- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Етична дилема - влюбена в преподавател
Кажи бе, дримоче. Какви изречения се мъчиш да ми връзваш ти ;д?
Ти тук се регистрира, за да питаш как да забравиш учителя си или как да го накараш да те изчука? Ако е първото, тогава можеш да се преместиш в друго училище, след това да се засилиш и да си удариш тиквата от някоя стена, то да затъпееш повече е невъзможно, но туко виж си го забравила. Ако е второто - по време на час му кажи, че ти се ходи до тоалетна, но имаш запек. Помоли го да дойде с теб и да ти помогне.
Познато . Не говоря от личен опит , но една от братовчедките ми по едно време твърдеше , че обича учителя си по физическо . Та .. съветът ми е опитай се да го забравиш. Сигурно има други момчета , които са ти симпатични . Просто се замисли . Ти не го познаваш / добре/ . Освен в часовете не се виждате никъде другаде . Кажи си , че не той е човекът за теб
Успех
Точно това се опитвам да си повтарям! Казвам си, че не е редно, че не го познавам добре като личност извън училище и т.н. Но всичко отива на вятъра, когато ми се усмихне. Много благодаря за коментара! Хубаво е да имаш подкрепа поне тук, защото в реалния живот на никого не съм казала.
Искаш да го забравиш??? Направи му свирка и кажи на вашите..![]()
Авторке,не трябваше да разкриваш цялата тема в заглавието. Чета първия пост и някак си знам какво ще кажеш. Няма напрежение ,безинтересно едно такова ... Все едно започваш книга от края. Имай малко въображение, някои четат тук от скука...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Имаше още една като теб тук.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ Да не се боцнахте вече?
Горкичката! Едва ли има лесно решение за теб, не ти остава много... Можеш да пробваш да намериш начин да го опознаеш така, че да те отврати с нещо, не знам, можеш да пробваш да откриеш нещо което да те дразни в него.. поне така се получава отвлюбването някои пъти.