Добре , това лято бяхме на селото на най-добрата ми приятелка там беше и нейната по - малка братовчедка .. Всяка вечер небето беше ясно и красиво изпълнено със звезди ...И всяка вечер тайничко си сядахме на покрива и гледахме звездите ... Та така тричките си седнахме на покрива една от вечерите и се заговорихме и си гледахме при което два обекта слизаха на долу но сякаш бяха съединени ,движеха се със еднаква скорост но бяха по - далече един от друг.Окей ние се усъмнихме но продължихме да наблюдаваме какво ще стане и така единия по едно време просто спря другия отиде на друго място и то спря . Добре, наблюдавахме ги доста дълго време при което както си седеше втория отгоре дойде още един обект и застана над втория ,почна леко да се придвижва към него леко и бавно , ние се учудихме ... При което се присъедини към втория обект и стана едно цяло ... просто не мога да си го обясня по никакъв друг начин освен че сме видели НЛО .. Първия обект не се виждаше много от една лампа защото беше много силна и ни спираше гледката и така .. Една от другите ни вечери най-добрата ми приятелка беше заспала но братовчедка и още не и и викам ''Мираа хайде отиваме да гледаме пак звездите '' Отиваме ние двечките и гледахме и си говорихме ... Оглеждахме небето не само заради красивите звезди а и дали отново ще видим нещичко Та така изправих се аз и започнах да наблюдавам упорито !!! Не след дълго видях около може би 5-6 обекта разположени близко един до друг викам си това да не са звезди ама извинявай не са толкова близко една от друга... Гледам ,гледам обаче почнаха да се раздвижват бе ??? Викам ''Мира погледни ти виждаш ли да се мърдат лека по лека ? '' и тя ''Да '' ... А бе останах без думи бе човек съединиха се и станаха само 3ри после 2те последни се присъединиха към първото и стана едно цяло '' КАК ,ЗА БОГА КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА ТОВА '' Изплашихме се защото това изобщо не беше нормално.. прибрахме се и си легнахме.. Друга нощ на това село не сме виждали такива неща ... Просто не мога да си то обясня по никакъв начин ,разбираш ли...?