Усетих задоволството ти от реакцията ми, ала не очаквах да прекъснеш всичко и да закриеш очите ми с ръце.
- Хайде, малката ми, върви до мен. Точно така, внимавай с килима.
Минахме през една врата, втора... да, това е спалнята, ароматът на шоколад не може да ме заблуди. Секунда след като ме сложи по очи на леглото, чух как ровиш в шкафа с играчките... Върна се светкавично и поднови ласките сякаш никакво прекъсване не е имало. Този път обаче лубрикантът влезе в действие и не след дълго те усещах целия в дупето си. Ох, знаеш точно как да си играеш с мен... И вибраторът на клитора ми! Не може да е позволено да ми носиш толкова оргазми толкова лесно, толкова бързо, толкова силно... Или пък е даже задължително?
До момента в който стоновете ми ти дойдоха в повече и усетих как свършваш върху кръста ми, върху онази прекрасна малка вдлъбнатина, която е толкова чувствителна.
Салфетки, сгушване, целувки, които се разгорещяват все повече.
-Не знам ти как се чувстваш, но аз бих оценила малко шоколад... - с тези думи го бутнах да легне, пресегнах се към тоалетната масичка, на която бях наредила всичко за фондюто и загребах една лъжичка сладост. Рисували ли сте с шоколад върху любимия си? Аз обожавам да минавам след горещия десерт със зрънце студено грозде. А колко е хубаво да правиш орална любов с малко плод в устата си!
Неделната нощ едва започваше, а пламъчетата на свещите се отразяваха в разбиващите се в стъклото капки.
Кап! Ох! Кап! Аааах! Кап! Оооооо....
Иначе има и малко по-скучен начин за отговор - като се направи списък на въпросните фантазии - но пък там всеки добавя сам детайлите. Кажи по кой начин предпочиташ да получаваш отговори
Последно редактирано от Верена : 10-10-2015 на 18:12