.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на NomNomNom

Махане на конци

Затрила се е темата на калпазанката !

Иначе, имам 2 шева на лицето ( отстранена бенка, защото събираше малко гной под нея ), ряцаха я миналия вторник.
    1. Кога да махна конците?
    2. Да се мажа ли с нещо, имам бактробан примерно, ама нищо не ми казаха в болницата
    3. Знам, че отговорът е не, и все пак -мога ли сама да ги махна - не, че ми пречи да си платя, ама не ми се разкарва в работно време, а извън работно ще ме напсуват .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за твое добро няма да ти отговоря
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз промивах само с физиологичен разтвор и сменях лепенките отначало всеки ден /пусто любопитство!/, а след това през ден. Планът на доки беше да си взема само 3 лепенки за 10 дни. Не съм мазала никви бактробани/гентамицини и прочие шитни.
    Махам Opsite post op-ката, промивам с 0,9% NaCl, подсушавам внимателно с потупване без натиск и залепвам следващата постопка.
    Не посмях да махам конец сама, не те и съветвам да го правиш!

Едитвам се- ей ми я темата: http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D1%80%D0%B8

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Супер фен
    Конците ги махай сама само ако ще си правиш пластична операция. На мен ми маха конци ортопед и ми скълца половината тъкан по коляното междувременно, внимавай при кой отиваш за кончетата, особено ако има вътрешни конци.
    Последно редактирано от espada : 10-19-2015 на 21:48

Мега фен Аватара на draid
    От къде на къде сама ще си махаш конците ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    От ляво надясно, и от горе надолу. Щом питам, може би имам основание.
    Благодаря на останалите, ще отида утре до клиниката в летището, дано го имат като услуга :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове