- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас сте и кога беше най-трудно?
В кой клас сте и в кой беше най-трудно? Аз съм 6 клас и като че ли в 4 ми беше най-трудно досега. Любопитна съм за горните класове как е.
В горните класове е още по-лесно. Зависи от човека като цяло. Ако си от ученолюбивите няма да ти е особено трудно.
ся съм 12клас, миналата година беше най-трудна.
1 клас ми беше най-трудно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Завърших 2014та, не мога да кажа за класовете, затова ще намеся отделни предмети. Имаше си тегавините, ама не ми е било трудно чак. Ако "трудност" я приравня със "скука" и "мега силно нежелание за учене" - литературата в 9ти клас, световните войни в десети (тук вече от време на време имаше нещо, което да си заслужава вниманието) и... май това е. А, математиката през цялата гимназия, разбира се. Комбинаториката все пак беше приятна. Ако учехме и теория на игрите, щях да съм фен.
По принцип нацелиш ли собствения си ритъм и разбереш ли кои са твоите ефикасни стратегии за учене - бинго, трудно се попада така в напечена ситуация. А и реално всеки предмет съдържа потенциал да е готин... Отделен въпрос, че някои учители проявяват талант в убиването му.
Най труден ми беше 7ми, заради изпитите и високото напрежение...![]()
9 клас ми беше най-трудно сякаш, сега съм 4 курс студент и даскалото и дори матурите ми се струват песен пред това, което се изисква от мен сега
Най- трудно ми беше в първи клас, другите олигофренчета около мен още не можеха да четат, а всички трябваше да пишем ченгели.
Сега ще съм 8-ми клас в ново училище и т.н. За мен досега най-трудно беше в 6 клас. Страмно или не, но много мъка имах тогава, по-труден ми бе от 7-ми. Историята в 6-ти клас е най-гадна, но аз нямах проблеми, тъй като хуманитарните предмети са ми лесни.
Леле...
На мен ми беше най- трудно в 3- ти и оттогава не ходя на училище.
Да бе не ходиш![]()
Не ходя! Обучавам се сам.
В момента съм девети клас и имам още три години, но досега бих казала, че седми клас ми беше най-труден от гледна точка на стрес.
Матурите са ужасни. Дано ги махнат!
Аз съм в елитно училище, 11 клас, мога да ти кажа, че си барам кура по цял ден и когато не ми се ходи, не ходя)