- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какъв втори език да уча?
Бих избрал немския, влез джобса, ще видиш, че доста фирми търсят хора с немски.
n00bs
Немски само ако ти се отдава ученето на езици!
Ти май съвсем се изчерпи откъм съдържание! Съвсем ли нищо смислено не можеш да кажеш по темата вече?
И какво точно си заслужава? Я проверете в колко страни се говори любимият ви немски! Само в 3 (две малки и една средна) и всичките граничат по между си! Италианският е още по-зле!
Разбира се че не е за мен и не ми трябва!
Защото е безсмислен и безполезен във всички страни по света, освен една!
Сериозно, по какво избирате или разбирате дали един език ще ви бъде полезен? Това колко е модно и готино или какво ви е казал някой някъде? По-добре се замислете къде и за какво бихте могли да ползвате дадения език!
Теории на конспирацията съчетани със хомосексуални наклонности- Нютончо си мисли че съм жена или поне така му се иска
!
Добре, щом те не си този (потребител), за когото те мисля значи няма проблем да кажеш какво е моето предположение, нали?
Езикът е голямо предимство за бизнеса и международното сътрудничество
Препоръчвам ти немския, в Европа най-много се говори немски, след английския, до колкото знам.
Ще ти е от помощ и да не го харесваш. (много твърд език е, чак ти се струва, че ти се карат докато те ухажват)
Докато решите къв език трябва да учи, момичето научи китайски вече :д
Те и много гръцки фирми искат гръцки, ама не може да се угоди на всеки. Английският върши най-много работа и е най-полезен!
Говориш без да знаеш! Я провери къде се говори английски и къде немски
! Немският не е световен език, което го прави по-безполезен от много други езици.