.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    boo22
    Guest

Question Обичам го, но не знам как да му го кажа.

Точно това, което ще ви разкажа не е моя лична история. Просто наистина приятелят ми се нуждае от съвети, а аз не мога да му ги дам.
    Той е на 18 и е влюбен. Но не в момиче. Не говори почти с никого за това, защото се страхува. А момчето, в което е влюбен е от друг клас и много рядко се засичат. Страхувам се, че ако го насърча да му признае, може да се скарат, а наранения да е самият той. Но като не му казва се депресира адски много. Понякога смятам, че просто трябва да продължи напред, но ако започна да му го обяснявам, той сменя темата. Никак не му се иска да го направи. Не знам вече какво да му кажа... Помогнете ни!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Кажи му да ходи да се лекува. Въпреки че за покварата лек няма.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Направи му една свирка и го върни в правия път.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Направи му една свирка и го върни в правия път.
    И това е вариант.

Мега фен
    За съжаление педалите вече не подбират, смяатат за нормално да се обясняват на всеки, а едно време го правеха само с педали

Мега фен Аватара на Blab
    просто бъди до него като приятел.
    ако има нещо, през което преминава всеки човек между раждането и смъртта, то това е пубертетът, или по друг начин - сексуалното пробуждане, осъзнаването и неизменните последствия от това. съвсем нормално е да е (нещастно) влюбен, независимо от пола на субекта на неговите желания. всъщност това е изследване на собственото тяло и химическите му реакции,остави го да страда, това е най-сладката болка, която може да изпита човек в този живот. даже, ако бях на твое място, щях да подсиля емоциите с книги и филми на дадената тематика. преекспонирането на негативни чувства и емоции ги изхабява от един момент нататък. така се пораства. а сега живейте като за последно - с всяка пора на телата и всяка гънка на умовете си. защото верните отговори никога не идват, още повече с годините, даже напротив, сетивата ни за невидимото все по-бързо атрофират.

пазете се и успех!)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си