.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Приспивателни

Какви странични ефекти могат да имат приспивателните и има ли такива, които да се взимат без рецепта и може ли да се вземе твърде голяма доза

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Спирането на сънотворните, приемани в големи дози, много по-често предизвиква нарушения на съня, затова е по-добре медикаментите да се приемат във възможно най-малките ефикасни дози.

При лечение с приспивателни задължително трябва да се имат предвид не само показанията, но и противопоказанията за предписването им.
    Защо не отидеш на лекар?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Страничния ефект е такъв че след време привикваш и да има тави с без рецепта ето един от тях - http://moeto-zdrave.com/somni-eks-sp...i-x-spray.html

Ако взема 1 хапче нищо няма да ми стане нали ? А и искам да попитам като упойка ли действа

Само на мен ли ми се струва,че искаш да ги дадеш на някой без той да знае ?
    Иначе по темата-Да намират се всякакви без рецепта,не е задължително да ходиш в аптеката.Пиеш един лепонекс и спиш,като къпан.В затвора пият по няколко и спят по 4-5 дни.
    The time's for sobieski

Препаратите без рецепта с които можеш да повлияеш безсънието са мелатонинови, билкови или антихистаминови. Билковите препарати (беносен, есберикум, седатиф - тоя е хомеопатичен) са с не особено голяма ефективност и нямат изразени странични ефекти. Препаратите с мелатонин са много (горе са ти цитирали сомни екс, като такъв препарат), те подпомагат бързото заспиване, но ако то е причинено от тревога съня не е особено продължителен, може да причинят сънливост през деня. При антихистаминовите препарати сънливостта е страничен ефект, но може да помогне при безсъние. Лепонекс се използва при лечението на шизофрения, препарата се отпуска само с рецепта, сънливостта е един от много му странични ефекти. Сподели на какво смяташ, че се дължи безсънието ти, за да мога да ти бъда полезна.
    Don't forget the smile...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си