.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Тема: Сбогом...

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Омъжи се за Meth, че да го задържиш във форума.
    тва мяза все едно да жертваме най-хубавата мома в селото в името на умилостивяване на великия жрец на другото племе. мноо примитивно.

Аз ви казах, че Метх ни манипулира за да ни вземе момите кръвен данък.

ама то, като се замисля, то така и Мохамед се е женил.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Днес гледах филми за глобалното затопляне които ме депресираха, сега и всички които напускат....
    На мен с вас ми е интересно защото в моето обкръжение нямам хора които си спорят и дискутират тъй интересно и задружно...
    Аз съм точно в НЕколедно настроение.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Днес гледах филми за глобалното затопляне които ме депресираха, сега и всички които напускат....
    На мен с вас ми е интересно защото в моето обкръжение нямам хора които си спорят и дискутират тъй интересно и задружно...
    Аз съм точно в НЕколедно настроение.
    Аз гледах филм за храната, която ядем от Америка. : обречени сме, не гледай филми. Хаха

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз гледах филм за храната, която ядем от Америка. : обречени сме, не гледай филми. Хаха
    Какъв филм? Ти знаеш ли че аз не съм яла мак доналдс от 7 години? И избягвам, задължително американска ГМО храна.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Какъв филм? Ти знаеш ли че аз не съм яла мак доналдс от 7 години? И избягвам, задължително американска ГМО храна.
    Забравих му името. По БТВ от 1 часа снощи, неделя го даваха.
    Да, и аз много рядко ям вече от мак-доналдс, може би на година веднъж. То и не си заслужава цената. Иначе е вкусно, изкуствен вкус, който пристрастява хората. Лошото е, че не само тъй наречената бърза храна е химия, ами и почти всички продукти от супермаркета. Въпреки, че има специализирани магазини за месо, за млечни продукти, цената на хубаво освен, че е повече, но и в забързания живот днес много хора предпочитаме лесното - да си купиш готово, вместо да си готвиш ,което изисква и кулинарни умения.

Най-сигурно е собствено прозводство. Защо ли? Производителите на зеленчуци, плодове и каквото се сетиш, масово не спазват карантинните срокове на препаратите за растителна защита, тъй като контролът от инситуциите е минимален. Какво ще рече това? Че химията остава в плодът, в продукцията и отива на пазара.

А за ГМО. У нас внесената соя е на 90% ГМО. В САЩ друга масова култура изцяло ГМО е царевицата. Там на скоро ти беше пуснала си спомням за компанията Монсанто, която задължава всички фермери да купуват семена само от нея. Тоест, това е държавен монопол, който играе роля на осъществяването на конрола. Защото царевицата е кръстосано опрашващо се растение - получените семена от реколтата се разпадат на разли генетични признаци и се загубва качеството. Изисква се селектирано производство, само че там това е ГМО...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си