Като се замисля, espada e гей, a първите симптоми ги наблюдавах у него, а след това и соло почна да се държи по тоя начин :Д Май наистина се предава по полов път :Д
Последно редактирано от Dwyd96 : 12-27-2015 на 20:53
Като се замисля espada e гей, първите симптоми ги наблюдавах у него, а след това и соло почна да се държи по тоя начин :Д Май наистина се предава по полов път :Д
Като се замисля espada e гей, първите симптоми ги наблюдавах у него, а след това и соло почна да се държи по тоя начин :Д Май наистина се предава по полов път :Д
zakwo wyob6te si se zamislql, to po- qwno ne bi moglo da byde... az sym absoliuten homoseksualist... mislq 4e powliqh na solo...
Или това е един и същ човек с два (или) повече профила. inewton надушва неграмотността от километри.
no koga zapo4na da me podozira6? s kakwi swoi pisaniq tuk dadoh powod da me podozirat w towa, 4e sym homosexualen? pomni6 li? molq te, kaji mi, kakwoto i da si spomnq6
no koga zapo4na da me podozira6? s kakwi swoi pisaniq tuk dadoh powod da me podozirat w towa, 4e sym homosexualen? pomni6 li? molq te, kaji mi, kakwoto i da si spomnq6
Когато казах че съм се замислил, нямах предвид, че съм мислил относно сексуалната ти ориентация.
Значи според теб, 80-90% от населението на България е един и същ човек !
Не става въпрос само за това. Личи си и горе-долу еднаквото детско тролско мислене и рязка смяна в настроенията. Ето, станаха вече повече критерии. Чувал ли си за бръснача на Окам?
Не става въпрос само за това. Личи си и горе-долу еднаквото детско тролско мислене и рязка смяна в настроенията. Ето, станаха вече повече критерии. Чувал ли си за бръснача на Окам?
дай си скайпа аз имам тоя на espada ще си пуснем камерите да видим кой кой е