Първоначално написано от solo_ Аз вкъщи ще снимам клипчето, а там където живея няма шум тихо и спокойно е дори и на терасата даснимам клипчето Не става дума за такъв шум, какво ли ти обяснявам... Предчувствам, че това клипче ще получи сериозна критика.
Първоначално написано от Indistinct Не става дума за такъв шум, какво ли ти обяснявам... Предчувствам, че това клипче ще получи сериозна критика. Ако е като предходното, теорията ми че е душевно болен ще се потвърди напълно.
Първоначално написано от Dwyd96 Ако е като предходното, теорията ми че е душевно болен ще се потвърди напълно. Какво още искаш? Аз мисля, че досегашните му изцепки са напълно достатъчни за потвърждаване на диагнозата.
Първоначално написано от inewton Какво още искаш? Аз мисля, че досегашните му изцепки са напълно достатъчни за потвърждаване на диагнозата. За момента е 80% душевно болен и 20% трол.
Първоначално написано от Dwyd96 За момента е 80% душевно болен и 20% трол. За мен отдавна е надвишил 100% душевно болен.
Първоначално написано от Indistinct За мен отдавна е надвишил 100% душевно болен. е ти с него общуваш повече :Д
Първоначално написано от Dwyd96 е ти с него общуваш повече :Д Прав си. Трябва да си преподредя приоритетите.
Правила