.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Ryuu
    Guest

Цикълът ми е само два дни??

Обикновено цикълът ми е всеки месец по 4-5 дни, но миналият месец ми беше само три дни. Не му обърнах внимание тъй като съм чела, че е нормално МЦ да трае от 3 до 5 дни. И сега този месец мисля, че е само два. Преди два дни ми дойде и всичко си беше нормално както винаги, но сега на третия ден съм нямала нищо през нощта което при мен значи, че е свършил. Това нормално ли е и може ли да се бъркам и да ми продължи по-късно?

Според мен няма да ти продължи, защото веднъж на мен ми беше тка и не ми продължи(не ми беше 2 дни, а 3 доколкото си спомням). В един сайт четох, че ако течението е много силно може и да е по-малко време, но не знам колко е вярно. Мисля, че е добре и да попиташ майка си, за да си по-сигурна.☺
    Дано поне малко съм ти помогнала!☺ Късмет!

Ryuu
    Guest
    Благодаря за отговора!

anonymous990763
    Guest
    Обикновеният месечен цикъл е трае от порядъка на 3 до 7 дни.
    Понякога се случва да е по-кратък или по-дълъг, в зависимост от това, дали си подложена на стрес, някаква инфекция, промяна на обстановката. Но по-добре наистина се посъветвай с майка си. При някои прекалено слабият или кратък цикъл е индикатор за заболяване като киста на яйчника например. Може да няма за какво да се тревожиш, но по-добре отиди на лекар.
    Ако цикълът ти е започнал скоро може да не е редовен. Той се регулира в рамките на 2 години.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Обикновеният месечен цикъл е трае от порядъка на 3 до 7 дни.
    Понякога се случва да е по-кратък или по-дълъг, в зависимост от това, дали си подложена на стрес, някаква инфекция, промяна на обстановката. Но по-добре наистина се посъветвай с майка си. При някои прекалено слабият или кратък цикъл е индикатор за заболяване като киста на яйчника например. Може да няма за какво да се тревожиш, но по-добре отиди на лекар.
    Ако цикълът ти е започнал скоро може да не е редовен. Той се регулира в рамките на 2 години.
    Каквоооооо ? Ти имаш цикъл ? Мислех че си 300 кила и си атрофирала ахх сега аз пиша текст за една песен за теб нютон и оня жълтура96 сега ще променя текста, почти я научих и скоро че я запея

anonymous990763
    Guest
    С коя програма ще я обработиш, ако искаш да ти дам съвет. Интересно ми е каква глупост ще измислиш този път.

Няма да е с програма само ми кажи прасе ли си или не

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Няма да е с програма
    Жалко, тогава няма да се получи добре.

Защо ?

anonymous990763
    Guest
    Защо ?
    Защото шумът няма да е изрязан. За писателските ти способности не искам и да питам.

Аз вкъщи ще снимам клипчето, а там където живея няма шум тихо и спокойно е дори и на терасата даснимам клипчето

anonymous990763
    Guest
    Аз вкъщи ще снимам клипчето, а там където живея няма шум тихо и спокойно е дори и на терасата даснимам клипчето
    Не става дума за такъв шум, какво ли ти обяснявам...
    Предчувствам, че това клипче ще получи сериозна критика.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не става дума за такъв шум, какво ли ти обяснявам...
    Предчувствам, че това клипче ще получи сериозна критика.
    Ако е като предходното, теорията ми че е душевно болен ще се потвърди напълно.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ако е като предходното, теорията ми че е душевно болен ще се потвърди напълно.
    Какво още искаш? Аз мисля, че досегашните му изцепки са напълно достатъчни за потвърждаване на диагнозата.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Какво още искаш? Аз мисля, че досегашните му изцепки са напълно достатъчни за потвърждаване на диагнозата.
    За момента е 80% душевно болен и 20% трол.

За кой шум става въпрос ?

anonymous990763
    Guest
    За кой шум става въпрос ?
    Шумът, който се улавя със записването на самия запис. Освен ако нямаш звукозаписно студио, винаги ще има такъв шум.

Това ли ?Аз знам как да го оправя :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си