Първоначално написано от Dwyd96 ОК направи кавър на Turn the page на Металика :Д не съм чак такова про ама ще пея за теб песента която съм намислил ако можеш да намареш караоке на песента азис удряй ме ще направя ковото кажеш
Първоначално написано от inewton Ее, че то много, бе. Ама гледай да стане хубаво! Ти фейсбук имаш ли ?
Първоначално написано от solo_ Ти фейсбук имаш ли ? Имам. Защо питаш?
Първоначално написано от inewton Имам. Защо питаш? ще си го дадеш ли да те видя поне дай го на лично съобщение ако не искаш да си го разпросстраняваш
Първоначално написано от solo_ ще си го дадеш ли да те видя поне дай го на лично съобщение ако не искаш да си го разпросстраняваш Не. Вече знаеш защо.
Първоначално написано от inewton Не. Вече знаеш защо. не не знам
Първоначално написано от solo_ не не знам Не искам да се появи моя снимка в някой от твоите клипове.
Първоначално написано от inewton Не искам да се появи моя снимка в някой от твоите клипове. Н, аз вече играя Джо-стайл самоснимане с телефон и така аре де искам да те видя как изглеждаш да видя това което си представям ли е
Не става.
Първоначално написано от inewton Не става. Е само искам да видя твоя снимка ! Заклевам се ако злопотребя да се разболея от Ебола
Първоначално написано от solo_ Е само искам да видя твоя снимка ! Заклевам се ако злопотребя да се разболея от Ебола Няма как да ти вярвам. Causa finita и лека нощ!
лека тогава
Песента ти май не върви.
Къде ми е песента ;( ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Къде ми е песента ;( ;( Напиши си текста на песента сам
Вече съм готов с песента сега ще намеря време за клипа и готово
Първоначално написано от solo_ Вече съм готов с песента сега ще намеря време за клипа и готово Провери си текста пак, да не си изпуснал нещо случайно, както миналия път - смисъла!!!
Първоначално написано от Indistinct Провери си текста пак, да не си изпуснал нещо случайно, както миналия път - смисъла!!! Няма няма случайно да знаеш ко стана с еспада ?
Първоначално написано от solo_ Няма няма случайно да знаеш ко стана с еспада ? Липсва ти, признай си.
Първоначално написано от Indistinct Липсва ти, признай си. Имам да му казвам нещо не че ми липсва в тоя живот само едно може да ми липсва и това не е espada
Първоначално написано от solo_ Имам да му казвам нещо не че ми липсва в тоя живот само едно може да ми липсва и това не е espada Нали му имаш скайпа, говори си с него там.
Първоначално написано от Indistinct Нали му имаш скайпа, говори си с него там. не влиза налиния а и нали сте голяма дружба защо не знаеш къде е
Първоначално написано от solo_ не влиза налиния а и нали сте голяма дружба защо не знаеш къде е Кога съм казвала подобно нещо?
Първоначално написано от Indistinct Кога съм казвала подобно нещо? Преди те питах нещо и ти каза: Не и след като прочинихте такова нещо на горкия espada то от там да ти стане ясно
Първоначално написано от solo_ Преди те питах нещо и ти каза: Не и след като прочинихте такова нещо на горкия espada то от там да ти стане ясно Да, спомням си. Питаше ме за скайпа ми. Това, че съм изразила съчувствие към espada не означава, че го познавам.
Правила