Първоначално написано от solo_ ще те еба и заеба тебе специално мойто момче лигаво дете на 19 бил хехехе Как? При теб нали само задницата работеше?
Първоначално написано от Indistinct То при тебе човек за нищо не може да е сигурен, особено за пола. Изпращаш различни сигнали Ти и ти си един шапшал...
Първоначално написано от inewton Как? При теб нали само задницата работеше? нали теб докато те ебаха и ти казаха че съм пасивен само и само да не идваш ти при мен и да си си при тяха хахахаха _!_
Първоначално написано от solo_ Ти и ти си един шапшал... А своего рода ти си педал (как ми се получи римата...)
Първоначално написано от solo_ нали теб докато те ебаха и ти казаха че съм пасивен само и само да не идваш ти при мен и да си си при тяха хахахаха _!_ Майка ти никога не е споменавала такова нещо.
Първоначално написано от inewton Майка ти никога не е споменавала такова нещо. нали ти казах за амйка ми че никога не би се занимавала с паляк като теб + това тя си има бъж _!_ <- яж го
Първоначално написано от solo_ нали ти казах за амйка ми че никога не би се занимавала с паляк като теб + това тя си има бъж _!_ <- яж го То и аз вече не се занимавам с нея, откакто ми лепна гъбички.
Първоначално написано от inewton То и аз вече не се занимавам с нея, откакто ми лепна гъбички. пак си се марихуанизирал дете такова много ме кефиш ти си страхотно дете
И песента все още я няма.
Първоначално написано от solo_ пак си се марихуанизирал дете такова много ме кефиш ти си страхотно дете Жалко е, че си ми набор. Много жалко!
Първоначално написано от solo_ пак си се марихуанизирал дете такова много ме кефиш ти си страхотно дете Ти мен не ме кефиш. Много си прост.
koga 6te izliza pesenta ti?
Първоначално написано от Indistinct Жалко е, че си ми набор. Много жалко! А какво става с набора (моя набор)?
Първоначално написано от inewton А какво става с набора (моя набор)? Кой набор бе :Д Solo СПРИ ДА СПОРИШ ИСКАМ СИ ПЕСЕНТА :Д
Първоначално написано от inewton А какво става с набора (моя набор)? Не питаш на правилното място.
Първоначално написано от Dwyd96 Кой набор бе :Д Не го познаваш. А и не ми е набор, аз така му викам.
inewton, ti mai si pensioner, taka li e naistina?
Ей dwyd тукая има 2 животни дай да ги убием преди да снесат яйца !
Първоначално написано от izrot inewton, ti mai si pensioner, taka li e naistina? Да. Кога ще го разберете най- накрая!?
Първоначално написано от inewton Да. Кога ще го разберете най- накрая!? kakwo si rabotil na mladini i kakwa pensiq polu4awa6?
Първоначално написано от Indistinct Не питаш на правилното място. То никъде не е правилното място.
Първоначално написано от solo_ Ей dwyd тукая има 2 животни дай да ги убием преди да снесат яйца ! az sym edno ot tqh i men nqma da uspeete da me izbiete! az sym edno zlo jivotno!
Първоначално написано от izrot kakwo si rabotil na mladini i kakwa pensiq polu4awa6? Бях учител по физика в Тутракан. 168,32 лв. ми е пенсията.
Първоначално написано от inewton Бях учител по физика в Тутракан. 168,32 лв. ми е пенсията. a sega raboti6 li kato filmow producent ?
izrot - лъжат те тоя е едва на 15
Правила