- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко ми стана объркано .. Помогнете ..
Пробвала ли си да питаш някой, който те познава за това какво ти куца?
Eх,една слабост да уловите и веднага нападате.Иначе ще се опитам да ти отговоря с моя личен опит.Аз съм като теб същия и вярвам,че просто не съм попаднал на подходящ човек все още(като теб).Мога ли да направя нещо?Не.Какво ми остава?Да се уча.Не ти говоря за училище.Хвани някакъв спорт,тренирай,учи,чети книги(това сериозно ти го казвам.Не бъди кон с капак!).В никакъв случай обаче недей да пишеш наляво-надясно по ФБ на момчета неща като "здравей,искаш ли да се запознаем",защото ще изглеждаш смешна и отчаяна.Туй то...
GoldenBoy не е много хубаво да мислиш така. Днеска ще каже този не е правилния, този не е правилния и в един момент ще осъзнае, че живота й е минал в търсене на подходящия. Но хората имат едно много хубаво качество, те могат да се променят. Така че не търси перфекния, а търси просто човека, който те обича и ако днеска не си го намерила търси го и утре. Просто не се предавай. И ще е хубаво и аз да послушам собствения си съвет.
Ей това е за теб http://9gag.com/tv/p/a4W2jr/step-1-b...ctive?ref=fbl9
Все някой друг виновен, дей**а
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Знам.. очевидно има някакъв проблем във мен за който още не знам .. И мисля да послушам an7raks за съвета .. Не съм се замисляла над това но не знам дали ще ми кажат истината ..
DarkManX - За повечето момчета , може би играчите.
GoldenBoyAtanasov - Прав си ...
И благодаря на всички за съветите ..
Правилният човек ще се появи точно когато най-малко очакваш, малко вяра и търпение и важното е да знаеш, че няма пълно щастие с който и човек да бъдеш.
то хубаво си казвате някой ден ще срещна правилния, ама примерно, на 18 си, срещаш някъв принц на бял кон и след 2 години щастие и ебанье, принцът решава да изклеца някоя друга, ти разбираш за това, той ти казва, че бил пиян, но вече ти е разбил сърцето и му убиваш коня. След година-две се възстановяваш, на 22-3 срещаш друг принц на зелен кон и след 1-2-3 години връзка, принцът се напрайл на куче на слънчака и изпрасква някоя русская девочка или пък ти си се напрайла на мотика и праскаш някой дебел англичанин, всичко рухва пак, отчайваш се, вече си на 25-6 и псуваш всички мъже, че са еднакви, писнало ти е от връзки и ставаш едно безчувствено курве, примерно. Може и да се самоубиеш от любов, някви такива. Не казвам, че няма да ти се появи правилният човек, просто трябва да има и някой, който да ти каже, че не всичко е дъгички и понита