С приятелят ми го направих за пръв път(за мен) обаче без презерватив на 30-ти декември 2015.
Аз съм на 18, а той на 20 години, но той се изпусна и свърши в мен изцяло....
Миналия месец ми дойде на 8-ми, овулацията е била някъде на 22-ри, но все пак е много рисковано и да знам колко е било безотговорно и глупаво и....просто усетих, че искам той да ми е първият..
Чудя се дали да си купя тест за бременност. Цикълът ми е много нередовен - от 8 месеца идва на различна дата, някой път и с 2 седмици разлика от миналия месец и ми е страшно напрегнато в момента.
Четох какви ли не работи в интернет за това колко време живеят сперматозоидите в женския организъм, дали и след дена след овулация има голям шанс да забременея, колко време е плодовита отделената яйцеклетка точно след овулацията и още какво ли не....
Имам и още един въпрос: след първия път има ли някакви странични ефекти като подуване на интимните части или нещо такова, защото от лявата страна на вътрешните срамни устни имам нещо като подута кожа и ме сърби, мека е, а предполагам че кистите са твърди топчета ако не се бъркам.
Благодаря предварително ))
Безопасността е на първо място! Щом сте искали без презерватив има противозачатъчни. Щом се е изпуснал в теб има ескапел. За жалост всеки си носи последствията след белята. Изчакай още няколко дни и си направи тест за всеки случай. Не съм чувал да има странични ефекти след първия секс. Може да са гъби. Успех дано теста е отрицателен