- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с лаптоп
Имам един малък проблем, но много дразнещ с моя лаптоп. Acer е с 4гб рам и двуядрен процесор и видео карта Nvidia. Беше с 8.1 и се ъпдейтна до 10, но когато гледам клип или пиша например тук забива за около 1 секунда. Направих му ресет там от опциите ама пак същата работа. Някакви идеи от какво може да е това?
Инсталирани ли са всички драйвери?
Да. Започвам да се чудя дали да не опитам да му върна windows 7. Тогава си работеше много по-добре май...
Лаптопът ти вече знае за какви мръсни уговорки с момчета го/ще го използваш, та затова не иска вече да работи както трябва. (:
Големи дебили сте!
не е фейк по скоро е![]()
![]()
ПС Това нещо Melly_ как се е описало ? Я кажи да видя дали знаеш защото аз знам...
^ виж, не познавам момичето, но не мисля, че е реален потребител тук. За мен тя е фейк.
По отношение това как се е самообрисувала - виж ѝ коментарите и къде ги е писала.
^ добре, не се изразих по правилен начин. Реален човек си е, но пишещ нереални неща. - т.е. Melly_ според мен е фейк профил.
P.S.: а и тази "_" в края на ник-а ѝ... solo_, нали не страдаш от раздвоение на личността? (:
Ей гост-15 имам чувства към теб влюбих се веднага след като разбрах колко си интилигентна !
^ Объркано същество - стой далеч от мен. Нямам нищо против обратните, само да не ме доближават.
Какво значи "забива за около 1 секунда"? Дай снимка на графиката на процесора, подобно на тая (до там се стига с Ctrl+Shift+Esc):
На чатърите в темата бих предложил един сайт https://www.chat.bg/
Последно редактирано от JDeel : 01-25-2016 на 08:32
абе тва melly е некъв чикиджия, който си е насвалил снимки на това момиче, което поства тука във форума и пише по темите как се ебе в гъза, а в същото време лъска, а може и през тва време да се ебе в гъза, то тука се навъдиха много педали
Ей Melly_ парцал прост !!! Ти си скандално ниско !!! СКАНДАЛНО !!! Не се прави на мен !!! Аз съм стъпил на крака - лапе просто !!! Ей Животно - Тва не съм аз !!! НЕ СЪМ АЗ !!! НЕ СЪМ !!! Аз съм МНОГО ВИСОКО !!!!
ПЛЮС ТОВА - МОГА ДА ГО ДОКАЖА !