.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Lightbulb Не е заинтересована или се притеснява?

Здравейте имам нужда от съвет или мнение. Има едно момиче (абе направо си е жена) с което се засичаме много рядко (работим в една и съща сграда). Винаги когато се засечем ме поздравява, усмихва се и т.н. От известно време я засичам няколко пресечки преди входа, но винаги бях зад нея и съответно не съм бързал да я настигам и така се срещаме чак на входа, поздравява ме се, пожелаваме си лека работа и до там (не сме се запознали все още между другото). Днес реших да я настигна и заговоря докато вървим заедно. Привидно не и беше неприятно, главно гледах да говорим за нея и в един момент тя каза, че трябва да се отбие да си вземе закуска. Работата е там че пътите в които съм я засичал пред мен никога до сега не се е отбивала в закусвалнята или където и да било. Дали това не е намек, че не иска да я безпокоя и по такъв начин да е искала да ме избегне?

Това не означава абслотютно нищо. Не можеш да бъдеш сигурен за каквото и да е. Опитай да се сближиш с нея, пък тогава ще разбереш дали е намек или нещо друго.

Супер фен Аватара на skate
    wut

4aka da i sko4i6

Супер фен
    Най-добре я хвани на тясно ,на работа точно преди да излезе за почивка,така няма да може да ти мърда и ще или неще,ще трябва да говори с теб,можеш и да я поканиш на обяд.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Най-добре я хвани на тясно ,на работа точно преди да излезе за почивка,така няма да може да ти мърда и ще или неще,ще трябва да говори с теб,можеш и да я поканиш на обяд.
    Мдаааа, на теб сигурно би ти харесало да те изнасилят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Мдаааа, на теб сигурно би ти харесало да те изнасилят.
    Ами може би ,но ти си кралица в тази област

Видяла е че не си привлекателен или не си и допаднал , и ти е била шута... какво повече очакваш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си