.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_

Признавам, работил съм като жиголо...

Сега обаче виж какво ще ти кажа. Че няма да "4ukam" tajni4kyyy1 , е ясно, обаче не виждам защо трябва да не я защитавам след като нищо лошо не ми е направила и казва истината ?
    Rabalka е разкрепостена кучка жестока НЕ познавам tajni4kyyy1 за това НЕ смея да твърдя нищо за нея ! tajni4kyy1 може да е годна стока, може и да не е ..
    обаче и да не е годна стока, кво ?
    Кво ще стане като намериш нейни сники и ги качиш ? - Абсолютно нищо...

Сега теб те е яд че tajni4kyyy1 не би ти пуснала, за разлика от Rabalka
    Ама аахахахаха
    виж с какво нещо ще се ебеш ? Тя е проста кучка жестока, за нея комфортен е застоя, да развива твоя свят, а не своя разбра ли ?

rimisark - Отваряш уста на момиче ? - или си простак или си комплексарка

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението

Признавам, работил съм като жиголо...

Сега обаче виж какво ще ти кажа. Че няма да "4ukam" tajni4kyyy1 , е ясно, обаче не виждам защо трябва да не я защитавам след като нищо лошо не ми е направила и казва истината ?
    Rabalka е разкрепостена кучка жестока НЕ познавам tajni4kyyy1 за това НЕ смея да твърдя нищо за нея ! tajni4kyy1 може да е годна стока, може и да не е ..
    обаче и да не е годна стока, кво ?
    Кво ще стане като намериш нейни сники и ги качиш ? - Абсолютно нищо...

Сега теб те е яд че tajni4kyyy1 не би ти пуснала, за разлика от Rabalka
    Ама аахахахаха
    виж с какво нещо ще се ебеш ? Тя е проста кучка жестока, за нея комфортен е застоя, да развива твоя свят, а не своя разбра ли ?

rimisark - Отваряш уста на момиче ? - или си простак или си комплексарка
    Значи познаваш Rabalka? А ти като отваряш уста какъв си? Бях си изградила друго мнение за теб ама...Живейте си във вритуалният измислен и почти идеален свят!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Значи познаваш Rabalka? А ти като отваряш уста какъв си? Бях си изградила друго мнение за теб ама...Живейте си във вритуалният измислен и почти идеален свят!
    Нали знаеш че Rabalka има голяма вероятност да е мъж (педофил) който краде снимки ? Има снимки на които Rabalka е на плаж с палми и подобни даже аз сега намерих снимка дето е снимана с някакъв мексиканец
    и защо помисли че познавам Rabalka ?
    вие приятелки ли сте ? само питам

-И какво ти беше мнението ?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Нали знаеш че Rabalka има голяма вероятност да е мъж (педофил) който краде снимки ? Има снимки на които Rabalka е на плаж с палми и подобни даже аз сега намерих снимка дето е снимана с някакъв мексиканец
    и защо помисли че познавам Rabalka ?
    вие приятелки ли сте ? само питам

-И какво ти беше мнението ?
    Това са палмите е тъпо! Ама така като не излизате по-далече от форума ...в Пловдив има палми все едно си в Маями, а по морето да не говорим. А за мнението било каквото било, доказа, че не си това, за което се мислиш и представяш че си! И не познавам никой от тук пишещите, за което се радвам! Ама ти си противоречиш постоянно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си