.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    forseyken
    Guest

Exclamation Не за вражда, а за обич съм създадена.

Трябва ми спешно есе на тема "Не за вражда, а за обич съм създаден"
    на трагедията Антигона от Софокъл.Госпожата ни даде ето тези точки за да ги следваме.
    1-Въвеждаща част.
    2-Основна теза.
    3-Коя е Антигона.
    4-Конфликта антигона-крион.
    5-Как тя защитава своята теза.
    Есето трябва да е предимно на 2 епизод където е сблъсъка на Антигона с Крион.

Мега фен Аватара на divergent
    Защо очаквате, че някой ще седне да ви пише есетата ей така от нищото? Сигурно са ти го повтаряли много пъти и ти е писнало, но е факт, че на матурата и на други важни изпити няма кой да ти помогне и всеки трябва да се спасява сам. По-добре е да свикнеш още отсега да се справяш сам.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Сигурно са ти го повтаряли много пъти и ти е писнало, но е факт, че на матурата и на други важни изпити няма кой да ти помогне и всеки трябва да се спасява сам. По-добре е да свикнеш още отсега да се справяш сам.
    Напълно погрешно мислене. На един съученик му дадоха отговорите за матурата (срещу заплащане, разбира се), по последния въпрос писа малко и накрая си изкара 5 и нещо човека.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    При мен без плащане , но с много писане по темата имах 6

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Напълно погрешно мислене. На един съученик му дадоха отговорите за матурата (срещу заплащане, разбира се), по последния въпрос писа малко и накрая си изкара 5 и нещо човека.
    Аз не мога да приема да разчитам на някой друг за нещо, от което поне в моя случай ми зависи бъдещето. Не е честно някак да получа наготово нещо, което е от такава значимост. Предпочитам да си изкарам реалната оценка, но да знам, че съм си я изкарала сама, пред платена шестица.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Аз не мога да приема да разчитам на някой друг за нещо, от което поне в моя случай ми зависи бъдещето. Не е честно някак да получа наготово нещо, което е от такава значимост. Предпочитам да си изкарам реалната оценка, но да знам, че съм си я изкарала сама, пред платена шестица.
    Няма лошо. Аз само казвам, че не е невъзмножно да препишеш на матура или КСИ.

Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/

Лично аз подсказвах на 10 човека на матурата по История.Най - смешното, е че завърших едно от най - НЕелитните училища в града ми (такава слава му се носи), а тези с мен бяха 80% от езикови гимназии.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Лично аз подсказвах на 10 човека на матурата по История.Най - смешното, е че завърших едно от най - НЕелитните училища в града ми (такава слава му се носи), а тези с мен бяха 80% от езикови гимназии.
    Няма значение къде си учил. Знанията зависят от индивида, не от училището.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    На моята матура някъв пич даваше отговорите в тоалетната..
    До автора: Що не седнеш да почетеш малко и не си го направиш сам/а

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    На моята матура някъв пич даваше отговорите в тоалетната..
    До автора: Що не седнеш да почетеш малко и не си го направиш сам/а
    Вече се досещам как са му плащали.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Вече се досещам как са му плащали.
    Уууу бре, прУстак!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си