Здрасти! Отдавна не съм писала тук, но твоята история ме трогна и не можах да не се намеся. При мен беше същото, докато не отидох в гимназията. Там вече всичко е различно, особено ако си в елитна гимназия. Там ще бъдат хора на твоето ниво, а не боклуци като тези тук. Остава ти малко време. Въобще не се занимавай с нещастници. Те ти завиждат, за това говорят за теб глупости. Вътрешно знаят, че са по - низши от теб, че не могат да те стигнат. Ти си възпитана, добра ученичка, хубава. Те не могат да бъдат на твоето ниво и искат да те свалят на своето по този начин. Това са провокации. Ако нещо ти кажат, изтърсих нещо да ги затапиш, вдигни самоуверено глава. Това ще им покаже, че не ги смяташ за нещо повече и че не ти пука какво мислят. Кажи им, че мнението им не е важно за теб и , че те самите никога няма да бъдат важни. Пък ако ще и земетресение да стане. Учи, за да влезеш в елитната гимназия. Бързо ще се адаптираш, децата ще са като теб. Бъди по - общителна, но не забивай глава в чина и не се прави на добра. Дръж на дистанция от идиоти, бъди надменна с тях и те ще спрат. А пък и ще издържиш. Седем години си ги търпяла, та три месеца какво са?