Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Евростат говори за price levels, което е СРЕДНА стойност от всички разходи във всички аспекти. Хранителните продукти определено са от високите.
разходите, които са по-ниски. Те евентуално не са толкова очевидни - примерно, здравеопазване/осигуровки.
Значи твърдиш, че на запад храните са скъпи, а здравеопазването и осигуровките са евтини, в сравнение с тука по PPP ?! Смях !
Тъй като аз бях там 3 месеца, няма как да съм запозната с всички и обсъждах САМО хранителни продукти, наеми и транспорт, НЕ средна стойност.
За общежития: По спомени било около 100 евро на месец в Прага,
Абе кажи колко ти струваше храната на месец бе моме? За наема разбрахме че е евтин (като за Западна Европа, това си е без пари направо) !
Източникът ти не е подбран коректно за ТОЗИ спор. (защото аз не говоря за средна стойност, както вече обясних, а за конкретни разходи, които ЯВНО са във високия спектър.)
Какви са стойностите за които говориш? Каза само 100 евро за общежитие, което е евтино като за Западна Европа!
П.С. Не е конспирация, публична тайна е, че не се представят всички данни, а само тези, които подкрепят дадена теза.
Това се опитваш да го правиш ти, при това неуспешно ! ("Храната на запад била скъпа, а осигуровките и здравеопазването - евтини !!!")
Или умишлено се елиминират крайни стойности, което пак не е коректно.
Ако беше учила статистика (а ти явно не си ), щеше да знаеш защо се прави това и че е стандартна практика, без значение за обработка на какви данни става въпрос!