.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Диляна
    Guest

Post Снощи презерватива се скъса имам голямо притеснение !!!!!! моля за съвет !!!!!!

Здравейте, казвам се Диляна М. на 14 години съм. Снощи като правихме секс с приятеля ми Атанас се спука презерватива още в началото на акта. Възможно ли е да забременея от мъжкото подмокряне, като след това веднага съм се измила. Дори не е сигурно дали имаше във вагината ми подмокряне. Веднага като се спука презерватива Наско си го извади. Видяхме как след малко излезе подмокрено но не от мен а от него. Важното е че не е свършил в мен и приключихме веднага след като се скъса. Моля ако имате някакви съвети да ги дадете. Благодаря предварително! Лек ден!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    *Соло* нз защо, но ти си го писал.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Диляна Виж мнението
    Здравейте, казвам се Диляна М. на 14 години съм. Снощи като правихме секс с приятеля ми Атанас се спука презерватива още в началото на акта. Възможно ли е да забременея от мъжкото подмокряне, като след това веднага съм се измила. Дори не е сигурно дали имаше във вагината ми подмокряне. Веднага като се спука презерватива Наско си го извади. Видяхме как след малко излезе подмокрено но не от мен а от него. Важното е че не е свършил в мен и приключихме веднага след като се скъса. Моля ако имате някакви съвети да ги дадете. Благодаря предварително! Лек ден!
    От подмокряне няма как да забременееш.

LoveInfect, нали се сещаш, че това може да е родителката ти ?
    Последно редактирано от solo_ : 03-15-2016 на 14:43

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си