.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

VictoriaM
    Guest

Страх от целувка

Няколко пъти са тръгвали да ме целуват обаче дори и да искам не мога да отвърна, не мога да се отпусна, постепенно почнах да си позволявам обикновена целувка, обаче страшно много се притеснявам, а целувката с език е направо някакъв ужас за мен и колкото и да искам да пробвам не мога. Тва ми пречи и да тръгна с някой щото ще е много тъпо да ходим, той да ме целуне, а аз да се отдръпна.. Някой друг има ли такива проблеми, израстват ли се ?

Напийте се с приятелите ти и играйте на шише!
    Ех..хубави времена бяха..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Гнуслива ли си или имаш фобия?

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ами церувай се нормално, но просто се отпусни и притвори леко устните си. Просто виж той какво прави. Relax, иначе добра идея е да му споделиш предварително, че не си се целувала, и той ще се съобрази и ще ти покаже. Ако имаш по близък приятел, и сте ок, също ще ти свърши работа.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отпусни се и не го мисли толкова

Мега фен
    вземи си домашен любимец и се упражнявай на него
    стига да не е плъх, че те хапят езика

Мега фен Аватара на divergent
    Аз първия път когато се целувах си въртях там нещо езика, доста некомфортно се чувствах. Следващите му опити да ме целуне спирах, директно си му казах "Какво се буташ, като знаеш, че не мога да се целувам с език?" Момчето ме успокои, че не е трудно. Ами, вярно си е, просто се отпуснах и то си стана от само себе си. Та, спокойствието е важно, може и да ти звучи смешно за такова дребно нещо, но за мен е важно и да имаш доверие в партньора ти в целувката.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си