.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    pepinnkka
    Guest

как да имаме добър успех

казвам се пепи и съм на 16 години искам да стана хирург и за това ми трябва отличен успех за сега имам 5,9,но не знам как да се боря като нямам никаква подкрепа.искам да намеря хора с които да си измисляме тестове и да си помагаме когато имаме тестове.тоест да се подкрепяме и да получаваме само шестици и да разбираме материала.

5,90 е прекрасен резултат, защо се подценяваш? Учи си редовно, а когато изпуснеш нещо - наваксвай бързо. Пиши си редовно домашните, помага в научаването на материала доста. Щом си на 16, значи си девети клас, нали така? Ако е така, наблегни на Биология, Химия и Физика, но не занемарявай другите предмети, за да не намалиш общия си успех. И все пак, не прекалявай с ученето, намирай време за почивка, излизане с приятели, забавления... щастието не се измерва в оценки, ако не разнообразяваш или ще се умориш крайно или ще разбереш, че си оставил приятели и близки на заден план. Все още мисля, че е рано да се впрягаш толкова, но наистина материалът особено по Биология, Химия и Физика ще ти бъде от полза, щом си се насочил към тази професия. Иначе, да получаваш само шестици по всичко без никакви други оценки е невъзможно. Колкото и да учиш и да се стараеш, понякога намалява оценката, тъй като зависи от много неща - стрес, умора... не се впрягай толкова. Учи нормално и за себе си, а не за някакви оценки.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си