Така, аз съм на 14 години... Мастурбирам от 4/5 години и наистина знам как да си доставя удоволствие. Обаче след следващото ми изказване ще бъда нагрубявана и съдена...та правя секс от 11 годишна. За първи път го направих с човека, който е до мен от тогава до сега. Та правим го 5/6 пъти седмично. Обичам когато ме кара да легна по гръб, ба се разкрача максимално, а той започне да ме лиже. Доставя ми най-страхотните оргазми. Това става 2/3 пъти седмично. След това аз му правя свирка, а той свършва в устата ми. Правим 69. През останалото време аз влизам чисто гола в стаята, той ми облизва зърната, а аз си играя с пениса му, когато се възбуди достатъчно, а след това започва бурен секс, аз подскачам нагоре и надолу, а той от време на време обръща и навлиза в мен адски рязко, а тези движения от страна на двама ни ме водят до неземен оргазъм. През времето, когато не правим секс мастурбирам като (1) съм облечена в тънка нощница върху бельо и започна да търкам четка с заострен връх на дръжката, като засилвам движенията до получаване на зверски оргазъм, (2) само по тънки бикини, влизам под душа и започвам да правя движенията с четката от първото, (3) водна струя, всички го знаете, (4) чистак гола, и започвам да се еба с вибратор, който ми е подарък от гаджето ми....Мисля, че е това....Искам да ви попитам за някой начин да задоволя приятеля ми по време на секс и за някой НЕИЗВЕСТЕН начин да задоволявам себе си по време на мастурбация...Благодаря ви!