- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
И аз съм надебеляла. От нектарини! Е, вярно че докарвам количества, ама чак пък...
Боли ме гъза. Тая вечер съм отебала всички. Буквално, оставам на сушата, да преживям пред някакъв филм. Утре, ако имам ищах, че се поглезя. Искам си него пък. Твай!
е, поне не написа, че съм строен и висок красавец
щях да реша, че ме е виждал и да почна да се оглеждам
Не дезинформирай така.
Ти си около 40 годишен чичка с бирено коремче падащ си по закачките с тийнки...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
коремът ми не е от бира
а от зеле и ракия
аз
Д:
Последно редактирано от lunacy : 06-25-2016 на 01:23
сега тука излизах щото някаква котка мяукаше, викам си да не ѝ правят нещо
бях легнала да спя иначе
ама майка ми вика че няма смисъл да тръгвам да търся, 4 часа е
офффф, дано да спре да мяука че да спра да се притеснявам и да заспя скоро
аз не че много бях търсила като излизах, тя така или иначе мяука някъде далече, не е на моята улица или съседните май
хайде дано всичко да е наред!!!
дано имате по-спокойна нощ!!!
^
Ми, котката мяука, защото е... котка. По-притеснително щеше да бъде, ако лаеше, не мислиш ли?
Остави животното да си живее живота, ще се оправи - има си инстинкти, не е и безмозъчно. Котките са оправни и издръжливи същества. (:
а, аз не отричам че се притеснявам за глупости от време на време
но в случая имам повод да се притеснявам, така да се каже![]()
Много ли улични кучета имате в града? Въпреки, че сега е нощ - котките виждат добре на тъмно, могат и отлично да се катерят по дървета. Пък и след час ще се съмне.
т.е., ок, може да звучи смешно Д:
ама
една котка преди време в квартала ми имаше котенца; нито едно не остана-казват че ги убили с камъни; едното, което не са успели да го хванат го прегазила кола
наскоро една котка, за която майка ми се грижи роди също
и някакви идиотчета се били качвали при котенцата с подозрителни намерения
каквото-такова, факт е че вече не се виждат, а майка ми ги наглеждаше, хранеше ги, вероятно щеше да забележи че са там
търсихме ги преди няколко дни, уж бяха останали двечки, вече и те не се виждат
Еее, ти много черногледо го раздаваш - може разни хора да си ги харесали и едно по едно да са си ги приютили.
Пък и вече има зоо-полиция (поне по документи). Ако имаш информация кои са злосторниците в квартала - може да ги издадеш. Ако по закон се водят деца, не мисля че ще бъде проблем родителите им да бъдат глобени.
бтв: аз си пиша, но признавам - не съм наясно доколко практически е реализуемо наказанието на подобни насилници над животни.
това с приютяването-майка ми е видяла някакво момче да се опитва да се качва при котенцата и го е питала с какви намерения; нищо съществено не е отговорило, но не е споменало че иска да ги приюти определено
това с родителите-ем, реална случка:
прибирам се от училище първа смяна; вървя си из пространствата между блоковете и чувам как някакво дете казва че уцелило котка с камък-потекло ѝ кръв и паднала;
детето беше с родителите си
чуваха го
отидох да попитам момчето дали е вярно и дали наистина е направило това
и бащата ми каза нещо от рода на "ти каква си че да говориш на сина ми? котките са лоши"
и оттогава...
оф, ти говориш за глоба на родителите, да, нещо не съм прочела
не е невъзможно, ама в квартала ми има немалко деца
никого не обвинявам, има адски добри момчета-бяха намерили едно куче и го снимаха, за да му потърсят дом
ама има и изчадия
С това което написа накрая реши всички задаващи се спорове :Д