.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не дезинформирай така.
    Ти си около 40 годишен чичка с бирено коремче падащ си по закачките с тийнки...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не дезинформирай така.
    Ти си около 40 годишен чичка с бирено коремче падащ си по закачките с тийнки...
    на мене ми е интересно как си позволяваш да викаш чичка като ти самия си над 30, плешив с очила, пускал си снимки
    не е подигравка а недоумение
    едва ли има какво да кажеш

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    на мене ми е интересно как си позволяваш да викаш чичка като ти самия си над 30, плешив с очила, пускал си снимки
    не е подигравка а недоумение
    едва ли има какво да кажеш
    Първо, не съм НАД 30, а все още съм ПОД 30, поне до след около месец.Не съм кой знае колко по-възрастен от теб самия.
    Второ, качвал съм точно една или две снимки, които е възможно точно ти да си видял.
    Трето, това че имам някой и друг бял косъм или кичур в повече, които като съм подстриган по-късо даже и не се забелязват не ме прави в никакъв случай плешив. Даже си имам бая гъста коса, която на моменти като е по-дълга даже
    ме нервира при разресването и.
    Четвърто, да нося очила, защото са ми нужни, но те определено не приличат по дизайн на тези на баба ти и дядо ти.
    Тъй че съжалявам, иронията нещо не ти се получи. Може да се гръмнеш ритуално...
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-25-2016 на 09:20
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Срамота е, че толкова талантливи и интелигентни хора свършват/биха свършили така.
    А може би пък невероятността идва точно от това.
    Не знам, не знам.
    Дано се случи нещо животопроменящо и отрезвящо
    биха се постигнали велики неща, особено с този плам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си