- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
както се пееше в онази песен ''тръгнал казак зад Дунав''...
в крайна сметка явно ми е писано да остана да водя своята борба по моя си път
не знам само кога ще мога да обичам отново
някой ден
може би
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
вяра
пък за две неща, за които съм си мислела просто ей така, че би било яко да станат
получих предложения
очаквам потвърждение за едното
другото сигурно идната седмица ще стане или там някъде, дано се получи
не е съвсем готово, ама пак е ок
ех, ех
яку
някакво добре се нарежда
само и да измисля в някакъв прекрасен момент следващите години какво ще правя с живота си : ))
е няма как да съм добре като гледам още едни хора са се сгодили
смисъл поредните
не обаче някак си че други парадират е дразнещо, някак си се мислят за нормални един вид
аз ще съм доволен и на някоя с която се разбирам
и без това съм против браковете
http://www.blitz.bg/news/article/436439
вече без проблем можем да приемем, че София е европейска столица
щом за зам. кмет са назначили обратен
времето минава твърде бързо
хем на момента е бавно, хем в общата картина е мега бързо
не е честно.
^ Горкият човек... утре, на работа, ще прочета в blitz-а, че в бургаския регион младо момче е било удушено с прегръдки, а ребрата му са били натрошени от силния любовен захват на неговото момиче... :/
снощи си мислех да си взема лаптопа на работа и да си уча за изпита
ама забравих сутринта и вместо това си взех учебниците по навик
oh well, явно ще уча за курса
липсата на топла вода ми разваля сутрешната рутина
В такъв случай може би ще прочета: "Чужди туристи намериха древногръцко същество...", като по-натам в статията ще се уточнява, че става въпрос за двуглаво, четириръко и четирикрако същество - андрогин.
//мисълта ми е да внимавате да не се слепите от голямата сила на притискане.![]()
^ Както би написал dreamwalker: добре е, когато децата внимават и се пазят.
по темата: принуден съм да ползвам кранчето за "топла" вода (въпреки, че в момента е студена)... Просто другата алтернатива е повече от ледена... :/
@към културистите тук:
помпате мускули във фитнеса, искате да бъдете релефни, искате да сте нацепени - преди малко гледах спортните новини и репортаж за 23-тия златен медал на Майкъл Фелпс... Казват, че плуването натоварва по най-оптимален начин различните мускули. Предполагам, че във вашите очи и Фелпс е келеш недоразвит...
Искам да кажа, че съм суперсупер разочарована колко голям брой ганьовци има. Чета български мнения за фелпс: 'тоя зоб няма ли да го хванат, бе, баси допинга' и ей такива са 80-90% от мненията. Отварям чужди мнения - 80-90% възхищение. Другото, случая с ТУС. Ок, тъпо е, ама не мисля, че трябва да се тълкува толкова буквално и повърхностно, дейба. И въпреки, че е прав, щото не е обществена тайна колко жрици си имаме, ама нали, само ние можем да си ги наричаме курви. Пълно е с карциномни мнения от сорта на: умри ти и родата ти от рак, ве. Сериозно това. Или: смърт, бе, византиецо, българия над всичко. Wtf. Що руснаци и румънци не се обадиха, нали се пеело и за тях? Единствената му грешка е, че се извини. И така.
скучно ми е, не искам да си изграждам социалния живот около него и приятелите му, защото ако/като стане нещо аз ще увисна, aма.. мислех да се разходя към софия диша, ама май ще пропусна и днес :дд
излезна ми оферта другия уикенд да ходим на седемте рилски езера, някой да има скорошни впечатления как е? ^^
Ровя се в книжките си от моето детство, подреждам ги и се чудя къде да ги съхранявам оттук насетне (старото им място вече го няма :/// )... Същевременно спомени изплуват за онези детски дни и леко се натъжавам, заради носталгията по безгрижните времена. :/
бтв: намерих и комиксите си "Мики Маус", за които бях абониран за период от една година през 1995 г. и осъзнавам как са се търкулнали 21 г. оттогава.
Та, вие, повечето тук, тогава не сте били заформени дори като зиготи..., не сте съществували по никой познат параграф на този Свят, а днес вече сте осъзнати индивиди, със знания, възможности и цели...
Брей, странно нещо е Живота...
Малко по-късно (ако остане време) ще кача снимки на споменатите комикси. (:
средата на 90-те беше най-якото време в България за всички години след 89-та, а той се забавлявал с комикси
не ми се коментираше темата, ама е добре и аз да се изкажа, за да не решите, че сте прави.
Фелпс не просто зоби, за него измислиха една камара нови неща и това се знае от всеки спортист.
Причината да не хващат американци е, че антидопинговата комисия избирателно слага препарати в забранителните списъци, а под избирателно имам предив, че слагат това, което американците не вземат.