.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    Ако не е тайна вие защо не споделяте?
    Срам ви е да си кажете или сте много порядъчни?
    Сега, вярно е че има хора дето смятат секса за хамалогия и предпочитат да лъскат, ама не всички са така, надявам се.

Супер фен Аватара на sladura89
    На мен ми е интересно да експерементирам, но да сме усамотени само аз и някоя мадама, не си падам по шведските тройки, виж с 2 или 3 жени сигурно ще е яко стига да имаш силите да издържиш и с 3-те! Иначе такива неща като връзване, доминация и разни подобни неща не е лошо да се пробват!

Цитирай Първоначално написано от leo_N Виж мнението
    Да. Признавам че за дама си много схватлива.
    На другия въпрос като си плащаш предварително се договарят и се случват нещата. Ако си разменяте половинките всеки се съобразява с другия. Тоест ако гаджето ти прави анален а гаджето на другия не, то няма как да получиш дупе. Въпрос на късмет.
    Да признавам, че си поредният палячо, търсещ внимание с изтъркани лафове!

Срам ви е да си кажете или сте много порядъчни?
    Сега, вярно е че има хора дето смятат секса за хамалогия и предпочитат да лъскат, ама не всички са така, надявам се.
    Защо си толкова заинтересован? Да не би да издаваш сборник? Или просто събираш материал за чекии?
    Последно редактирано от Melly_ : 04-17-2016 на 09:21

Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Да признавам, че си поредният палячо, търсещ внимание с изтъркани лафове!

Защо си толкова заинтересован? Да не би да издаваш сборник? Или просто събираш материал за чекии?
    Така мислиш защото повече пишеш фантазии от колкото правиш секс.
    Внимание сред анонимни не ми трябва. По скоро се хваля. И определено има за какво.
    Това че ти не вярваш се дължи на първото изречение.
    Нямам желание да споря, 90% от писаното тук са спорове. Не ми се иска и да те нагрубявам, твърде елементарно е.

Мега фен Аватара на divergent
    Доста егоистично звучи, но аз бих пробвала тройка с двама хетеросексуални мъже, искам цялото внимание за себе си. Ако е с две жени имам чувството, че ще ревнувам. Иначе и идеята с доминацията ме привлича, стига да не се стига до крайности и непоносима болка.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Изгледайте го. Мисля, че авторът изобщо не вдява какво е суинг.

https://youtu.be/p3M6MQxGH-c

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Защото няма какво , поне аз !
    Понякога не е до предпочитание, а до възможности .
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Доста егоистично звучи, но аз бих пробвала тройка с двама хетеросексуални мъже, искам цялото внимание за себе си.
    !

П.С. Темата се превърна в споделяне на фантазии, а не на случки !

Доста егоистично звучи, но аз бих пробвала тройка с двама хетеросексуални мъже, искам цялото внимание за себе си. Ако е с две жени имам чувството, че ще ревнувам. Иначе и идеята с доминацията ме привлича, стига да не се стига до крайности и непоносима болка.
    Доминация, ама ти да доминираш или теб да те доминират???

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    На мен ми е интересно да експерементирам, но да сме усамотени само аз и някоя мадама, не си падам по шведските тройки, виж с 2 или 3 жени сигурно ще е яко стига да имаш силите да издържиш и с 3-те! Иначе такива неща като връзване, доминация и разни подобни неща не е лошо да се пробват!
    "Малко е изкуствено все едно да си пуснеш печката, но между теб и печката да има стъкло или някаква преграда"

Мисля че това за теб е било нестандартен секс,за който така и не разбрахме какво имаш предвид ;д.Иначе по темаата-не съм имал такива случки или подвизи.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защото няма какво , поне аз !
    Понякога не е до предпочитание, а до възможности .
    !

П.С. Темата се превърна в споделяне на фантазии, а не на случки !
    Повярвай ми, ще дойде момент в който ще има какво да чукаш, но няма да имаш желание. Просто ще ти е писнало и от човека до теб и от секса с него. Въпрос на време. Колко точно - индивидуално е при всеки.
    И тогава ще почнеш да се оглеждаш на страни. При всички мъже е така с изключение на тези които поради някакви "медицински" причини изобщо няма да им се прави секс. Иначе вечнта любов си я има, ама вечния секс НЕ.
    Последно редактирано от leo_N : 04-18-2016 на 07:51

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Изгледайте го. Мисля, че авторът изобщо не вдява какво е суинг.

https://youtu.be/p3M6MQxGH-c
    Не претендирам да знам какво точно означава суинг според чуждоземните представи.
    Написал съм конкретна случка между хора които претендират че правят СУИНГ у нас в България. Дали това е по-правилата на суинга или не е, не знам, а и нямам време да анализирам.

Едно въпросче към мъжката половина в сайта (18+):
    Случвало ли ви се се да участвате в тройка със семейство или двойка която си тръси сам мъж?
    Колкото и да е странно има такива семейства. Повечето са минимум 30+. Обикновенно жената има недостиг на секс и предпочита да го прави с мъжа си отколото да изневерява. В предната ми работа имах такава дама. Девойката си беше напълно нормална, интелигентна, добра майка и съпруга, но определено не стигаше секс само с мъжа и. Беше споделила на някой колеги за влечението си, някой може и да се възползвал, аз лично не.
    Наскоро направих контакт с няколко двойки. В първите два случай дамата не ми хареса и се отказах. Във втория ми хареса, но са в другия край на България. Втория случай е по пикантен защото живеят заедно но не са семейство, а мъжа харесва да гледа как друг мъж доминира приятелката му. Тя каза че в началото не е искала да пробва, но сега и харесва. Ако някой каже че няма такива мъже вероятно ще е прав за себе си, защото и аз не вярвах, но се оказва че има. Хубаво е да поясня че хората които правят тези работи не са навити да го правят със всеки. Затова има предварителни срещи, разговори и при одобрение от всички се случват нещата.
    Първия случай е интересен с това че семейството имат деца и срещите стават дискретно в хотели дето не питат защо влизат повече от мъж и жена в една стая.
    Последно редактирано от leo_N : 04-18-2016 на 08:21

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    "Малко е изкуствено все едно да си пуснеш печката, но между теб и печката да има стъкло или някаква преграда"

Мисля че това за теб е било нестандартен секс,за който така и не разбрахме какво имаш предвид ;д.Иначе по темаата-не съм имал такива случки или подвизи.
    Който е искал ме е питал и е разбрал не е кой знай колко интересно, така че нищо не сте изпуснали!

Повярвай ми, ще дойде момент в който ще има какво да чукаш, но няма да имаш желание. Просто ще ти е писнало и от човека до теб и от секса с него. Въпрос на време. Колко точно - индивидуално е при всеки.
    И тогава ще почнеш да се оглеждаш на страни. При всички мъже е така с изключение на тези които поради някакви "медицински" причини изобщо няма да им се прави секс. Иначе вечнта любов си я има, ама вечния секс НЕ.
    А кой каза, че трябва цял живот да се прави секс само с един човек!
    Разнообразието и изборът са големи стига обаче да ти връзват, а не при всеки се получава за съжаление!

Доминация, ама ти да доминираш или теб да те доминират???
    Много перверзно ми звучи някой да има пълен контрол върху мен, но със сигурност бих опитала и аз да доминирам.

Много перверзно ми звучи някой да има пълен контрол върху мен, но със сигурност бих опитала и аз да доминирам.
    Евала мацко. Малко момичета мислят като теб.

Евала мацко. Малко момичета мислят като теб.
    Странно защо. Нещата малко или много трябва да се приемат и като театър, трябва да си готов да влезеш във всякакви роли, за да има разнообразие и повече удоволствие в секса.
    ПП: мразя да ми казват "мацка"

Странно защо. Нещата малко или много трябва да се приемат и като театър, трябва да си готов да влезеш във всякакви роли, за да има разнообразие и повече удоволствие в секса.
    ПП: мразя да ми казват "мацка"
    Извинявай. Как обичаш да ти казват?

Да особено да се закачате или да си правите номера, да се боричкате, да си хвърляте мръснишки погледи, да си говорите мръсотии или да влизате в най-различни роли си звучи забавно иначе еднообразието е скучно и омръзва според зависи де!

Мхм, и на мен ми звучи вълнуващо някой да ме доминира, лично аз да доминирам не ме бива много, но няма лошо и това да опитам!

Мхм, и на мен ми звучи вълнуващо някой да ме доминира, лично аз да доминирам не ме бива много, но няма лошо и това да опитам!
    Да всичко може да ти се получи стига да срещнеш правилното момиче.
    Ако не успешш пак може да ти се получи, стига да разполагаш с правилните цифри. (за числата от тотото става въпрос).
    Моя опит обаче показва че трудно се намира жена и за КРЕВАТ и за ПАРАД. Но някой имат късмет.

Извинявай. Как обичаш да ти казват?
    Няма нещо конкретно, което да харесвам. Всичко различно от това се приема за обсъждане.

Интересно, винаги съм си мислела, че мъжете предпочитат да доминират. Така един вид не си ли галите егото, показвате властта и мъжеството си, кефи ви да командвате парада?

Интересно, винаги съм си мислела, че мъжете предпочитат да доминират. Така един вид не си ли галите егото, показвате властта и мъжеството си, кефи ви да командвате парада?
    Ако знаеш колко мъже търсят услугата Строга господарка лошо ще ти стане.

Ако знаеш колко мъже търсят услугата Строга господарка лошо ще ти стане.
    Наистина не мога да повярвам. Нали сте силния пол и все гледате да се доказвате като такъв? Или може би действате на правилото, че каквото става в леглото, остава там, и това е мястото, където можете да си починете от властването?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си