- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни секс случки и подвизи
Е малко са 6, трябвало е вкупом, за да може да ти се зарадват всички тука !
Чоплили са семки![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
+18 (Warning Graphic)
Всъщност аз съм МНОГО добър в предположенията , както всички знаят съм уникално проницателен !
Ще се опитам сега да налучкам за Рыбалка !
Като изучавам психологията на Рыбалка , тя обича четири кура оформемни като свастика , свастиката обаче в средата е нанизана на цилиндър , тоест за да може да се върти , тя се надупва и всеки кур се завърта и влиза последователно в гъза и като вади по малко лайна, всеки кур влиза свършва силно , следващия вади лайна и сперма. Накрая тя събира с уста чревното съдържимо от земята , което вече е добило златист цвят , невероятно контрастен златисто-бежов цвят , досущ като на джантите на СУБАРУ ИМПРЕСА СТИ и го размазва по тялото си !
Също така едно птиченце ми подшушна , че рабалка обича аналните удоволствия повече от всичко ! Тя за закуска получава пронизване в ректума с дървена сопа ! Трябва никнейма ти да го сменим от РАБАЛКА на РАБ-АНАЛКА![]()
Последно редактирано от MalePan7her : 05-09-2016 на 23:12
Как можа да споменеш Субару Импреса в този отвратителен текст?
Субару Импреса е точно за този текст, явно не ти направи впечатление, че не съм споменал Порш.
Тя иска да съгреши с целия форум ..... 6 са и били малко, друго си е поне 20 тина
Именно, дайтона 22 каза това което аз се опитах да кажа.
Много странни случки нямам. Тъпо се получи с едно готино парче, който много се стараеше в секса. Един път му казах да не бърза да свършва, да продължим в дупето. За моя голяма изненада ерекцията му падна и ми каза, че това е гадно. Бях като гръмната. Облече се и си тръгна. И бяхме до там.
Последно редактирано от reni12 : 05-16-2016 на 10:03
Напишете в Google "американка забременя от анален секс". Това е странна и истинска случка. Жената правила от години, цитирам: единствено и само анален секс, и все пак забременяла.
Е, при мен не се е получвавало...![]()
Ако се забременяваше от анален секс, Анадола щеше да е с населението на Китай.
Welcome to the Jungle...
Rabalka е сладурана, хора! Само не ми харесва това, че се лигави.