- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартни секс случки и подвизи
Ако не е тайна вие защо не споделяте?
Срам ви е да си кажете или сте много порядъчни?
Сега, вярно е че има хора дето смятат секса за хамалогия и предпочитат да лъскат, ама не всички са така, надявам се.
На мен ми е интересно да експерементирам, но да сме усамотени само аз и някоя мадама, не си падам по шведските тройки, виж с 2 или 3 жени сигурно ще е яко стига да имаш силите да издържиш и с 3-те! Иначе такива неща като връзване, доминация и разни подобни неща не е лошо да се пробват!![]()
Така мислиш защото повече пишеш фантазии от колкото правиш секс.
Внимание сред анонимни не ми трябва. По скоро се хваля. И определено има за какво.
Това че ти не вярваш се дължи на първото изречение.
Нямам желание да споря, 90% от писаното тук са спорове. Не ми се иска и да те нагрубявам, твърде елементарно е.
Доста егоистично звучи, но аз бих пробвала тройка с двама хетеросексуални мъже, искам цялото внимание за себе си. Ако е с две жени имам чувството, че ще ревнувам.Иначе и идеята с доминацията ме привлича, стига да не се стига до крайности и непоносима болка.
Изгледайте го. Мисля, че авторът изобщо не вдява какво е суинг.
https://youtu.be/p3M6MQxGH-c
Повярвай ми, ще дойде момент в който ще има какво да чукаш, но няма да имаш желание. Просто ще ти е писнало и от човека до теб и от секса с него. Въпрос на време. Колко точно - индивидуално е при всеки.
И тогава ще почнеш да се оглеждаш на страни. При всички мъже е така с изключение на тези които поради някакви "медицински" причини изобщо няма да им се прави секс. Иначе вечнта любов си я има, ама вечния секс НЕ.
Последно редактирано от leo_N : 04-18-2016 на 07:51
Едно въпросче към мъжката половина в сайта (18+):
Случвало ли ви се се да участвате в тройка със семейство или двойка която си тръси сам мъж?
Колкото и да е странно има такива семейства. Повечето са минимум 30+. Обикновенно жената има недостиг на секс и предпочита да го прави с мъжа си отколото да изневерява. В предната ми работа имах такава дама. Девойката си беше напълно нормална, интелигентна, добра майка и съпруга, но определено не стигаше секс само с мъжа и. Беше споделила на някой колеги за влечението си, някой може и да се възползвал, аз лично не.
Наскоро направих контакт с няколко двойки. В първите два случай дамата не ми хареса и се отказах. Във втория ми хареса, но са в другия край на България. Втория случай е по пикантен защото живеят заедно но не са семейство, а мъжа харесва да гледа как друг мъж доминира приятелката му. Тя каза че в началото не е искала да пробва, но сега и харесва. Ако някой каже че няма такива мъже вероятно ще е прав за себе си, защото и аз не вярвах, но се оказва че има. Хубаво е да поясня че хората които правят тези работи не са навити да го правят със всеки. Затова има предварителни срещи, разговори и при одобрение от всички се случват нещата.
Първия случай е интересен с това че семейството имат деца и срещите стават дискретно в хотели дето не питат защо влизат повече от мъж и жена в една стая.
Последно редактирано от leo_N : 04-18-2016 на 08:21
Да всичко може да ти се получи стига да срещнеш правилното момиче.
Ако не успешш пак може да ти се получи, стига да разполагаш с правилните цифри. (за числата от тотото става въпрос).
Моя опит обаче показва че трудно се намира жена и за КРЕВАТ и за ПАРАД. Но някой имат късмет.