.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    рейтинга е по-голям от всеки български сериал
    Защото е не струва.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Защото е не струва.
    Я пак.Как така не струва? Това е един от малкото сериали, които те карат да се смееш.Това, че някои хора сте без вкус, е вече отделен проблем.Много ми е интересно какво гледате? Сигурно цял ден зяпате турски и индийски сериали.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Я пак.Как така не струва? Това е един от малкото сериали, които те карат да се смееш.Това, че някои хора сте без вкус, е вече отделен проблем.Много ми е интересно какво гледате? Сигурно цял ден зяпате турски и индийски сериали.
    Или пък е обратното, тези които го гледат нямат вкус понеже е толкова нагласено, ниско интелигентно, и не интересно, че турските сериали са пъти по-добро от това... и не не гледам турските сериали, гледам си аниме, много по-интересен е.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Или пък е обратното, тези които го гледат нямат вкус понеже е толкова нагласено, ниско интелигентно, и не интересно, че турските сериали са пъти по-добро от това... и не не гледам турските сериали, гледам си аниме, много по-интересен е.
    Кое е нагласеното, че не съм видял? Не казвам, че е перфектен, но на някои им харесва (включвам и себе си).Единствената ми критика е, че почти всяка връзка е на основата на секса и не е сериозна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си