.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Dani10000
    Guest

Talking Първият ми секс

Здравейте ! Аз съм на 20 години........С един колега от колежа станахме приятели и то доста близки.,.......Другата седмица ще те съберем в нас да се опитаме да направим един хубав адреналин секс.....та.....аз не съм правила секс и ме е страх от болката и самото чувство и ви питам много ли боли от първият път или....¿

Мега фен Аватара на solo_
    Зависи от еластичността на ципата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    При всяко момиче е различно

По добре недей. Рано ти е още. Изчакай да станеш поне на 30.
    Иначе от къде да знам дали боли. Аз през живота си на девствена не съм попадал. Все някой преди мен е вършел тежката работа. Според злите езици боли все едно зъб ти вадят ама без упойка.
    Абе хора плащат ли ви да се регистрирате и пишете "разкази под шипковия храст".
    Сетих се друго. Чапай накарал Петка да му доведе девственица. Водят му 1,2,3 и нито една от тях девствена. Ядосал се Чапак, извикал Петка и му се скарал: какво ми водиш, нито една не беше девствена. Петка се засегнал и казал: не е възможно, аз лично проверих всяка една от тях.
    Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 14:10

Daniellka
    Guest
    То да ти кажа аз съм приела секс на 17 тей че не е проблем много от годините

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от leo_N Виж мнението
    По добре недей. Рано ти е още. Изчакай да станеш поне на 30.
    .
    Годините не са от значение, Leo.

Daniellka
    Guest
    Има ама ама ако вече не се предпазващ Аз станах малко по рано майка

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Годините не са от значение, Leo.
    Шегувам се бе хора. Как го приемате на серизно това което съм писал в темата?
    Как въобще приемате темата за сериозна?

Monstunter
    Guest
    При всеки е различно . Просто първите пъти трябва да се пипа по внимателно.

------------------------------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Ако автора на темата беше на 20 години нямаше да пише в подобен форум,и да пита дали ще боли! Автора на темата не е грамотен и пише не ясно за възрастта си! По всичко си личи че темата е измислена,с цел експеримент,какви коментари ще са написани,е поздравления има хора,които се вързаха на писанието ти.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от Dani10000 Виж мнението
    Здравейте ! Аз съм на 20 години........С един колега от колежа станахме приятели и то доста близки.,.......Другата седмица ще те съберем в нас да се опитаме да направим един хубав адреналин секс.....та.....аз не съм правила секс и ме е страх от болката и самото чувство и ви питам много ли боли от първият път или....¿
    Добре, аз съм го правил, ще ти кажа какво забелязах. Циврят, обаче им е и хубаво. Като почнат да се дърпат, просто натискам в мисионерската става най лесно, и това е. После ги целувам и ги галя и разни такива за да не мрънкат, от 5ти до 10ти път болката спира. Това около 2-3-4 дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си