.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с размера

Здравейте Преди всичко ви моля хора, които ще се подиграват или нещо такова, изобщо да не пишат, проблемът ми е сериозен. Имам си приятелка и вчера го правихме за първи път... или поне искахме. Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия, защото ми е по-голям. Решихме да пробваме с малко повече лубрикант, но каза, че пак я боли много и спряхме. Някакви съвети как да я ''предразположа'' или нещо подобно? Пак: хора, които ще се подиграват или ме мислят за лъжец, да не пишат изобщо. Благодаря ви предварително )

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от heylo Виж мнението
    Здравейте Преди всичко ви моля хора, които ще се подиграват или нещо такова, изобщо да не пишат, проблемът ми е сериозен. Имам си приятелка и вчера го правихме за първи път... или поне искахме. Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия, защото ми е по-голям. Решихме да пробваме с малко повече лубрикант, но каза, че пак я боли много и спряхме. Някакви съвети как да я ''предразположа'' или нещо подобно? Пак: хора, които ще се подиграват или ме мислят за лъжец, да не пишат изобщо. Благодаря ви предварително )
    На нея първи път ли и беше?

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    На нея първи път ли и беше?
    Не

Мега фен
    Имам си приятелка
    браво

Мега фен Аватара на solo_
    Не
    С времето ще се оправи.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Най-простото решение е да не го вкарваш целия :О

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Най-простото решение е да не го вкарваш целия :О
    Не успяхме, защото тя не можа да го поеме целия

Няма такова "тя е тясна" ! Моля преди да напишете такава тема се образовайте малко...! Вагината е разтеглива и се напасва по всеки един пенис,а на теб какъвто и да ти е размера или явно не си вършиш работата добре или тя не може да изпита и не е изпитвала удоволствие от секса.Когато една жена не е възбудена много ясно,че ще я боли при вкарване и изкарване.Трябваше преди да започнеш да правиш секс,да се информираш теоретично!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си