На кратко изтеглих игричката от тук: http://zamunda.net/details.php?id=228705&hit=1 Играе ми се от година и половина, но интернета не позволяваше да изтегля такава обемна игра.. Таа дойде и времето.. Естествено всичко хубаво си има край и се сблъсках с проблемите.. (не съм компютърно неграмотна, даже твърдя обратното.. друг е въпросът, че никой не е обяснил как точно се оправят нещата в случая) Та ето и проблема ми..
Онзи ден я изтеглих, сложих си сървър в Realmlist в Data, регнах се в сайта им.. Отварям Wow.exe и ми цъфва, че трябва да се ъпдейтне играта, в противен случай не мога да играя.. Ъпдетнах я (нямам думи за времето, което ми отне да го изчакам..) Всичко хубаво.. Отварям и гледам - интерфейса на версията от официалният сайт - точно тази версия, която не искам и която ми крашва, дума да не става за логване.. Мола ви се, кажете какво да правя, откъде да я подкарам, че да си играя тази версия без ъпдейта.. Мислех, че е невъзможно, но приятел, който ме зариби няма такъв проблем, каза, че си играе без ъп-а и това си е.. Изтрих ъп-натата версия и свалих тази наново.. Четох на друга версия, че при такъв проблем не трябва да се отваря друг път Wow.exe а пачнатият файл .exe.. Иди го разбери къде е този проклет файл.. Моля ви, кажете откъде да влезна, какво да направя.. Никой нищо не е обяснил като хората, поне това, което аз намерих.. Предварително благодаря и се извинявам, ако има подобна тема..