- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой съм АЗ (Анкета и РАЗКРИВАНЕ НА САМОЛИЧНОСТТА)
Добре, тъй като много хора вече ме питат и на лични и в темите кой аджеба съм аз, нека да бъде още по интересно, един вид да се запази интригата, пък и нека видим повечето от пишещите дали интелекта им стига колкото на пиле или става нещо от тях !
Условията на играта са следните ----->
В анкетата са изброени няколко имена. Гласувайте, за който смятате че съм аз. Ако познаете (преобладават най много гласове за даден човек) ще разкрия самоличността си. Ако не познаете и гласувате за някой друг, който не съм аз, няма никога да узнаете и ще продължа да тероризирам форума.
Анкетата ще се затвори автоматично след 7 дни и тогава ще разберете дали сте познали ! Успех !
На "М*", 'щото и двамата сте много големи смотаняци.
все тая
пак си оставаш тъпо парче
Време е да разваля всичко за всички...
Направете така че гласовете за всички в анкетата да са равен брой![]()
Тъпо парче ще те удари в зъбите и ще си прехапеш езика, бачкаторе СМОТАН![]()
Това не го знаех, наистина ли?![]()
А ти знаеш ли какъв си ? Ти си ето този педал след среща с мен на улицата ->Търсиш как да се спасиш, набираш SOS обаче няма кой да ти дойде на помощ, прасьо
![]()
Ти трябва да си много прост обаче да се подиграваш на огромен човек като брок леснар. Физиката му е такава каквато ти, не в този, ами и в следващите 80 живота няма да достигнеш, понеже си една гърбава сврака, която знае само да яде солети пред компа! Ей чехъл, кой ти е казал че е модерно да се подиграваш на мускули? Брок леснар точно, да не говоря за ким колд или за планината от исландия, просто с една ръка ще те вдигнат във въздуха, а ти не можеш с две ръце да вдигнеш 2 туби от по 10 литра вода общо 20 литра вода и да ги закараш на 50 метра, бастун прост изгърбен![]()
хахахахахаахааааааааааааа аааааа http://www.abload.de/img/cain-lesnar24uq4.gif
Ако познаете кой съм , ще наеба дивергента и ще постна голи нейни снимки тук
Нека да се приключва...
Всъщност малка подсказка, един вид жокерче. Не съм двойник на М***** но всички сте доста прости и гласувахте на грешния човек
Дори М***** е гласувал, че е съм негов двойник което е абсурдно, какъв шизофреник
Много сте прости, чада. Прощавам ви защото не притежавате моя интелект, за да разберете кой е.
Ключът е в Носферату.
Това ли ти беше ника? ако е този не ;д помня гангстата от кнежа, наско педала от пловдив токиохотел , имаше 1 идиот дето постоянно си правеше фейкове забравих му името якудза преди малко го видях из темите