- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вързване и бой преди секс (АНКЕТА)
Да, зверски много я бия когато ме ядоса, за наказание при вина
Да, зверски много я бия постоянно, обичам наказание за профилактика
Правил съм го, ама вече не, понеже ми става жал
Не я бия, но ми се иска (гледах 50 шейдс оф грей)
Не я бия, защото съм педал
Не я бия, защото съм педал, обаче ще стана мъж и ще я почна, че ме нерви и ми писна
Интересно ми е какво мислят останалите по тази тема. Аз ще си призная имам садо мазо наклонности, то всъщност хах не е садо мазо ами е садистични наклонности ! Един вид обичам да бия аз момичетата преди секс. Интересното е че всички се възбуждат зверски много, обаче не като ги галя а като ги бия ! А преди това ми повтарят как това не било мъжко !
Вързвам ги със средства които няма да напиша поради съображения за моя сигурност ! Вързвам ги и ги пердаша здраво по дупетата, понякога е било толкова силно че е имало кръв ! Имало е момичета които са ставали много нагли по време на вързването и са провокирали в мен животинска невиждана агресия ! След това ги развързвам, галя ги малко и ги изчуквам ! Интересно ми е дали ще намеря сродни души за да можем да коментираме практики и да разменяме опит, за наказания и т.н. Можем да научим много помежду си ! Не очаквам да има много като мен , затова съм се приготвил психически за простотията която ще бъде изсипана ! Гласувайте ! Гласуването е публично за да мога да видя кой с какъв глас е гласувал и да преценя колко е тъп !
ЖЕНИ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ , ОСВЕН АКО НЕ СА С ОБРАТНА НАКЛОННОСТ ТОЕСТ ЛЕСБИЙКИ СА И СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно редактирано от MalePan7her : 05-06-2016 на 04:30